sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Sunnuntaipäivän aamiainen


Semperin gluteenittomat ja maukkaat kaurahiutaleet testissä.

  Semperin wep sivut löytyvät täältäSemper

   
Aamuni aloitan kaurapuurolla voisilmän kera, jonka jälkeen juon teetä mukillisen, syön itse leivottuja piirakoita, sämpylöitä tai leipää joiden päällä on leikkeleitä ja vihanneksia. 
 Oma ohjeeni kaurapuurolle (1 annos) 

1 dl kaurahiutaleita
2 ½-3 dl vettä tai maitoa
½ maustemittaa suolaa

Kiehauta neste, lisää kaurahiutaleet ja suola.
Laita kaurapuuro hautumaan kannelliseen kattilaan haudutusritilän päälle ja pidä levyn lämpötila kakkosella.
Sekoitta silloin tällöin ja anna kaurapuuron hautua 20-30 min.
Näin saat sametin pehmoista puuroa.
Puuron sekaan voit keitto vaiheessa lisätä erilaisia marjoja, omenan paloja tai luumuja.
Haudutus ritilä on tämän näköinen.
Semperin ohje kaurapuurolle (1 annos)

1 dl kaurahiutaleita
2 ½ dl vettä
½ maustemittaa suolaa

Lisää hitaleet kylmään veteen ja keitä noin 3 minuuttia välillä sekoittaen.
Lisää suola.
Tarjoile puolukkahillon, hunajan, raastetun omenan tai omenasoseen sekä maidon kera.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...