sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Syksyn uutuustuotteet Moilaselta



Moilaselta on tullut uutustuotteita markkinoille joista sain jo Helsinki Free From messuillla maistaa kaura-rieskaa ja mustikka muffinsia.
Molemmat olivat aivan ihanan makuisia ja kaura-rieska oli tosi hyvää kun sen paahtoi leivän paahtimessa hiukan rapeaksi.

 01.10.2014

Syksyn uutuustuotteet!


Syksyn uutuudet!
Lokakuussa gluteenittoman kauratyynyn rinnalle tulee kaksi uutta gluteenitonta kauratuotetta: viipaloitu Kauraleipä (450g) sekä Kaura-rieska (4kpl/200g), joka on suorakaiteen muotoinen pieni annosrieska. Molemmat uutuudet sisältävät yli 30% gluteenitonta kauraa. Ne ovat laktoosittomia ja kuitupitoisia.
Uudet herkulliset muffinit Suklaamuffini ja Mustikkamuffini tuovat vaihtelua kahvipöytään. Mustikkamuffini sisältää aitoa mustikkaa ja Suklaa-muffinissa on reilusti (11%) suklaa-rouhetta. Muffinit ovat laktoosittomia, ja ne voi tarjota sulatuksen jälkeen sellaisenaan tai koristella esim. tomusokerilla, kermavaahdolla tai suklaakastikkeella.
 
Runsaasti kauraa sisältävä gluteeniton vuokaleipä.
Ainesosat: Vesi, gluteeniton kaura 34% (hiutale, jauho), perunajauho, rypsiöljy, sokeri, perunahiutale, suola, hiiva, bambukuitu, emulgointiaine (E471), psyllium, perunakuitu, nostatusaineet (E450, E500), sakeuttamisaineet (E464, E466, guarkumi).
Käyttöohje: Lämmitä jäistä leipäsiivua mikroaaltouunissa täydellä teholla (750w) n. 35s. Voidaan lämmittää myös leivänpaahtimessa puolella teholla. Jäiset siivut irtoavat parhaiten toisistaan veitsellä.
 
Suorakulmainen ohut runsaasti kauraa sisältävä gluteeniton rieska.
Ainesosat: Vesi, gluteeniton kaura 34% (hiutale, jauho), vesi, maissitärkkelys, muunnettu tapiokatärkkelys, auringonkukkaöljy, sokeri, täysjyväriisijauho, siirappi, suola, nostatusaineet (E450, E500), hiiva, psyllium, perunaproteiini, emulgointiaine (E471), sakeuttamisaineet (E466, guarkumi).
Käyttöohje: Sulata jäistä tuotetta n. 1 h huoneenlämmössä tai lämmitä mikroaaltouunissa n. 35s. Voidaan myös paahtaa jäisenä leivänpaahtimessa puolella teholla.
Mehevä mustikoita sisältävä muffini gluteenittomana.
Ainesosat: Sokeri, perunajauho, vesi, rypsiöljy, mustikka 7,5% (pakastettu ja kuivattu), kananmuna, kookosrasva, muunnettu maissitärkkelys (E1422), nostatusaineet (E450, E500), glukoosisiirappi, suola, kananmunanvalkuaisjauhe, auringonkukkaöljy, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaani), maitoproteiini, mustikka-aromi. 
Käyttöohje: Sulata mikroaaltouunissa (noin 750 W) noin 20 s/kpl tai huoneenlämmössä noin 1 h. Voidaan säilyttää huoneenlämmössä 2 vrk

Mehevä suklaahippuja sisältävä muffini gluteenittomana.
Ainesosat: Sokeri, vesi, perunajauho, rypsiöljy, tumma suklaa 11% (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, dekstroosi, emulgointiaine (soijalesitiini), vanilja-aromi), kananmuna, kaakaojauhe, kookosrasva, muunnettu maissitärkkelys (E1422), nostatusaineet (E450, E500), glukoosisiirappi, suola, kananmunanvalkuaisjauhe, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaani), maitoproteiini. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää, pähkinää ja soijaproteiinia.
Käyttöohje: Sulata mikroaaltouunissa (noin 750 W) noin 20 s/kpl tai huoneenlämmössä noin 1 h. Voidaan säilyttää huoneenlämmössä 2 vrk.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...