sunnuntai 16. elokuuta 2015

Gluteeniton Tiikerikakku Kakkujauhoseoksesta





Bauck Hof Mix for Cake & Muffins leivontaseos on tämän näköisessä paketissa.

  
Gluteeniton maailma/Oriolashop lähetti jokin aikaa sitten tuotteittaan kokeiltavaksi varten ja otin testiin tänään 400 g paketin Bauck Hof Mix for Cake & Muffins leivontaseoksen.
 Gluteeniton Maailma sivut löytyvät täältä gluteeniton-maailma

Prismat myyvät tätä leivontaseosta.
Oriolan omilla sivuilla ei ollut vielä tietoa kyseisestä tuotteesta.
Leivoin leivontaseoksesta Tiikerikakkua. 
Leivontaseoksesta oli helppo leipoa ja maku, rakenne oli lähes yhtä hyvä kuin itse leivotussa Tiikerikakussa. 

Ohje

400 g leivontaseosta  (kaksi pussia.)
180 g pehmeää voita
4 kananamunaa
  
Tiikeriraita
 
1 dl valmista taikinaa
3-4 rkl kermaa

 Voitele 1,75 litran pyöreä tai pitkulainen kakku vuoka ja kuorruta se gluteenittomilla korppujauhoilla.
 Sekoita leivontaseos, pehmeä voi ja kananmunat tasaiseksi taikinaksi joko käsin tai sähkövatkaimella pikaisesti sekaisin.
 Ota 1 dl taikinaa erilliseen kulhoon, sekoita joukkoon kaakaojauhe ja kerma.  
Laita kakkuvuokaan ensin vaaleaa taikinaa kerros, sitten tummaa kerros ja lopuksi vaalea kerros ja paista 175 asteisessa uunin lämmössä noin. 45-50 minuuttia.
























2 kommenttia:

  1. Löysin sivuillesi Facebookin kautta. Kiitos. Erinomaiset ohjeet. Pidän erityisesti siitä, että olet kuvannut käyttämäsi jauhon tms paketin myös. Helpompi käydä kaupassa ... varsinkin näin aloittelijana. Kiitos. Aurinkoa elokuuhun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentistasi ja oleppa hyvä! ♥ Mukavaa kun olet löytänyt tiesi tänne. :) Ajattelin juuri tuota että aloittelijan on parempi löytää jauhot kaupasta kun se pakkaus on kuvattu ja linkki vielä kyseiselle sivulle auttavat myös blogissa kävijöitäni. :) Aurinkoista elokuuta myös sinulle. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...