Käytän irtopohjavuokaa jonka halkaisija on 24 cm tai 26 cm.
Tämän kakun tein 24 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan niin sain hiukan korkeamman kakun.
Ohje:
5 dl bonne mangososetta
4 dl vispikermaa tai kuohukermaa
500 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 rkl sitruunanmehua
12 kpl liivatelehtiä
Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuuan pohjalle sopivan kokoinen pala.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita kermavaahdon joukkoon rahka, sokeri ja mangosose.
Kuumenna sitruunanmehu kiehuvaksi ja lisää siihen hyvin liotetut ja puristetut liivatelehdet.
Sekoita ja kaada täyte massan joukkoon hyvin sekoittaen.
Laita hyytelö hyytymään jääkaappiin tai pakastimeen.
Koristele halutessasi marjoilla, hedelmillä ja kermavaahtoruusukkeilla.
Vinkki! Minä laitoin mangohyytelökakun pakkaseen ja annoin olla reilun kaksi tuntia siellä jonka jälkeen siirsin sen jääkaappiin vähäksi aikaa.
Hyvin oli hyytynyt vajaassa kolmessa tunnissa jo.
Kiitos Helga, tätä herkkua aion kokeilla. Mango on niin ihanaa noissa "aikuisten" soseissa!
VastaaPoistaOeppa hyvä ja kiitos ihanasta kommentistasi! ❤️ Itsekkin tykkään mangon mausta todella paljon!
PoistaKiitos kun jaksat aktiivisesti postailla reseptejäsi! Olen useampaa kokeillut ja hyväksi havainnut :) Mukavaa marraskuun jatkoa! :)
VastaaPoistaKiitos sydäntä lämmittävästä kommentistasi Hurjimus ja kiitos! ❤️ Nyt olen kyllä ollut aika laiska näden reseptien totekehittelyssä vaikka ideoita on pää täynnä. 😄
PoistaNo, mutta! Hienoa, jos pää kuitenkin on ideoita täynnä!
VastaaPoistaPaljon olen reseptejäsi kokeillut ja soveltanut, kiitos niistä!
Jaksathan jatkaa!
Kiitos sydäntä lämmittävästä kommentistasi Kaisa! ❤️
PoistaJos vaan rahkeet riittää jatkan tuotekehittelyä ja työn alla on muutama perinne resepti jotka muutan gluteenittomiksi.
En ole onnistunut juustokakun teossa, mutta tykkään siitä hirveesti.
VastaaPoistaKiitos kommentistasi pirjo! ❤️
VastaaPoistaVoisitko hiukan valaista asiaa mikä siinä ei onnistu niin voisin neuvoa sinua.