tag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post277219379135680408..comments2024-03-25T17:40:52.377+02:00Comments on Helkan Keittiössä: Gluteeniton tattarileipäHelka http://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-46619493882579037192024-03-16T18:43:26.182+02:002024-03-16T18:43:26.182+02:00Kiitos kommentista! ♡ Tattarileipään ei missään va...Kiitos kommentista! ♡ Tattarileipään ei missään vaiheessa tule maitotaloustuotteita ellet laita valmiin leivän päälle voita tai esim. oivariinia.Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-42801099101364738402024-03-16T18:40:12.223+02:002024-03-16T18:40:12.223+02:00Kiitos kommentista! ♡ Voi mutta ei mielellään mit...Kiitos kommentista! ♡ Voi mutta ei mielellään mitään limppuja että ne kypsyvät tasaisesti. Reikäleivät voi paistaa kahdella pellillä kiertoilmauunissa. Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-86855921475588468702024-03-14T08:02:30.032+02:002024-03-14T08:02:30.032+02:00Miten tattarista saa leipää kun ei voi käyttää mai...Miten tattarista saa leipää kun ei voi käyttää maitotuotteitaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-33992494882964858032022-09-11T10:24:37.014+03:002022-09-11T10:24:37.014+03:00Juurikin uunissa,mietin kun kiertoilmauuni voiko p...Juurikin uunissa,mietin kun kiertoilmauuni voiko paistaa useammalla pellillä ja kauan,noi ohuehkot reikäleivät tarvii paistoa 250 asteessa kiertoilma on päällä.Kiitos ohjeesta.Siskoltani sain ekan juuren. <br />Kerttu Nykänennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-31844403501732245442021-09-11T12:21:23.175+03:002021-09-11T12:21:23.175+03:00Oleppa hyvä! ❤Oleppa hyvä! ❤Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-68563881834980092002021-08-28T14:02:35.029+03:002021-08-28T14:02:35.029+03:00Olen aloittelija gluteenittomilla jauhoilla leipoj...Olen aloittelija gluteenittomilla jauhoilla leipoja. Ruisleipää ja muita leipiä toki paljon tehnyt. Kiitos paljon hyvästä tattarileipäohjeesta.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18255683921591386275noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-64335440318626531862017-12-16T18:39:11.967+02:002017-12-16T18:39:11.967+02:00Kiitti kommentista! ♡ Yleisesti ottaen gluteenitto...Kiitti kommentista! ♡ Yleisesti ottaen gluteenittomia taikinoita ei kohoteta kuin kerran mutta hapanleipätaikinat on erikseen ja ne kohotetaan kaksi kertaa eli ensin taikinana ja sitten leipänä. Kuten pyöreästä limpun kuvasta näet leipä on kohonnut hyvin ja se on kuohkeaa sisältä. :) Ilman hapanjuurta tehdyt leivät kohotetaan vaan kerran eli valmiina leivottuina leipinä. ;) Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-55946550284685308172017-12-12T14:36:21.595+02:002017-12-12T14:36:21.595+02:00Hei, olen lukenut että gluteeniton leipätaikina tu...Hei, olen lukenut että gluteeniton leipätaikina tulisi kohottaa vain kerran. Sinun ohjeessasi on kaksi kohotusta.. Olen tehnyt ohjeesi mukaan mutta en ole saanut leivästä kovinkaan kuohkeaa. Joten mitenkä on? Kiitos vastauksesta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-12784544543605503332016-01-29T19:38:15.200+02:002016-01-29T19:38:15.200+02:00Kiitti kommentista Sanna! ♥ En ole vielä eli se li...Kiitti kommentista Sanna! ♥ En ole vielä eli se linkki johtaa hapanjuureen. :) Kunhan seuraavan kerran teen hapanjuuren teen siitä myös ohjeen blogiini. :) Pääasia että olet saanut hyvää leipää! :)Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-61030853442876719392016-01-29T13:29:40.469+02:002016-01-29T13:29:40.469+02:00Hei! Oletko jo lisännyt tänne jonnekin tuon oman h...Hei! Oletko jo lisännyt tänne jonnekin tuon oman hapantaikinan juuren ohjeesi, kun en löytänyt? Hyvää tuli tälläkin ohjeella :)Sannahttps://www.blogger.com/profile/13964681958556859384noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-42769258923074547552015-04-26T18:47:51.442+03:002015-04-26T18:47:51.442+03:00Ompas mukava kuulla! ♥ Nyt minulla on hapantaikina...Ompas mukava kuulla! ♥ Nyt minulla on hapantaikina juuren ohje kun vaan ehdin sen kirjoittaa tänne. :) Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-67574070583441043242015-04-26T12:26:43.711+03:002015-04-26T12:26:43.711+03:00No kylläpä tuli hyvää leipää. Kerrassaan herkullin...No kylläpä tuli hyvää leipää. Kerrassaan herkullinen ohje ��<br />- LiisaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-84823623356843912502014-04-04T22:47:25.744+03:002014-04-04T22:47:25.744+03:00Kiitos kommentista ja mukavaa kuulla että leipä on...Kiitos kommentista ja mukavaa kuulla että leipä on onnistunut! ♥ Olet oikeassa että juuren tehty leipä tehdään yleensä ilman hiivaa kuten minäkin tein ruisleivät ennen keliakiaani. :) <br /><br />Ikäväkseni olen huomannut kun testailin ilman hiivaa ensimmäisiä eriä tattarileipää että se repeili ja ei kohonnut vaan leivästä tuli titkua, vaikka taikina oli pehmeää. :) Monien kokeilujen myötä huomasin sen että gluteeniton tattarileipätaikina vaatii hiivaa kohotakseen hyvin ja leivän rakenteestakin tulee näin ollen kuohkeaa. :) Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-7011640134437625682014-04-04T21:48:38.401+03:002014-04-04T21:48:38.401+03:00Hyvä tuli! Herkullista! on kuitenkin kysymys: juur...Hyvä tuli! Herkullista! on kuitenkin kysymys: juureen tehdyn leivän idea on tietääkseni se että ei tarvisi käyttää hiivää vaan juuri pitäisi riittää. Miksi juuren lisäksi pitää käyttää niin paljon hiivaa?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-5930959847777529582014-02-14T22:42:03.825+02:002014-02-14T22:42:03.825+02:00Kiitti Sami kommentistasi! ♥ Upeeta kuulla että ol...Kiitti Sami kommentistasi! ♥ Upeeta kuulla että olet onnistunut yli odotusten ja leivinuuni tuohon leipään on ihan paras mahdollinen! ♥ Leipä on parhaimmillaan silloin kun siinä on rapea kuori ja sisus oikein kuohkea ja hyvin kohonnut. :) Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-90872103148463037322014-02-13T16:16:25.292+02:002014-02-13T16:16:25.292+02:00Todella herkullista leipää! Ei kaupasta löydy näin...Todella herkullista leipää! Ei kaupasta löydy näin oikean leivän makuista gluteenitonta. Leivoin kaksi limppua ja laitoin leivinuuniin 250°C. Nousivat uunissa kaksi kertaa korkeammaksi, oli oikein kuohkeaa ja leivinuunissa tuli ihanan rapea ja herkullinen kuori. Kiitos ohjeesta!saminoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-88312196512751281062014-01-12T01:10:24.001+02:002014-01-12T01:10:24.001+02:00Ole hyvä! ♥Ole hyvä! ♥Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-49622859362460870942014-01-11T23:05:50.719+02:002014-01-11T23:05:50.719+02:00ok, kiitos :)ok, kiitos :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-25558175822065031292014-01-11T22:28:55.921+02:002014-01-11T22:28:55.921+02:00Kiitos kommentistasi dinkeri! ♥ Ei ole enkä ole ko...Kiitos kommentistasi dinkeri! ♥ Ei ole enkä ole koskaan käyttänyt tai ostanutkaan arabikumia. :) En suosittele sen käyttöä ellei ole ennestään kokemusta siitä. ;) Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-86952225301871079582014-01-11T21:43:28.648+02:002014-01-11T21:43:28.648+02:00onko ksantaani arabikumia? sitä mulla olisonko ksantaani arabikumia? sitä mulla olisAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-59018129414587546782013-12-28T00:23:41.951+02:002013-12-28T00:23:41.951+02:00Kiitos kommentistasi! :) Sun täytyy klikata tuota ...Kiitos kommentistasi! :) Sun täytyy klikata tuota kohtaa jossa lukee punaisella TATTARILEIVÄN JUURI ja se ei ole alleviivattu. :D Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-68629415931395906292013-12-26T23:09:47.157+02:002013-12-26T23:09:47.157+02:00Mä olin tökkinyt tuota alleviivattua kohtaa lausee...Mä olin tökkinyt tuota alleviivattua kohtaa lauseessa kuten olen foorumeilla tottunut et siinä olis ollut se linkki. :DPiinastiinahttps://www.blogger.com/profile/00159799001386845452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-13143941080400039892013-12-16T21:01:24.810+02:002013-12-16T21:01:24.810+02:00Kiitos kommentista Piinastiina! ♥ Kyllä se tomii, ...Kiitos kommentista Piinastiina! ♥ Kyllä se tomii, eli kun klikkaat tuota Tattarileivän juuri linkkiä se ohjautuu Herkkusuun lautasella blogiin ja siellä on juuren ohje. :) Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-53548388121815906782013-12-16T12:04:11.120+02:002013-12-16T12:04:11.120+02:00Pitäiskö tuo juuren linkki toimia? :)Pitäiskö tuo juuren linkki toimia? :)Piinastiinahttps://www.blogger.com/profile/00159799001386845452noreply@blogger.com