tag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post4646953441573223012..comments2024-03-29T16:41:58.700+02:00Comments on Helkan Keittiössä: Gluteenittomat hapan ReissaritHelka http://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-42305114643970137512018-04-15T14:42:14.693+03:002018-04-15T14:42:14.693+03:00Kiitti kommentistasi Miija! ♡ Nyt en muista minkä ...Kiitti kommentistasi Miija! ♡ Nyt en muista minkä verran sitä hapanjuurta oli mutta laita vaan vesi ja jauhoseos siiheen määrään hapanajuurta mitä sinulle jää. Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-10640890131498669862018-04-15T08:08:13.182+03:002018-04-15T08:08:13.182+03:00"Sekoita jäljelle jääneeseen hapanjuuren vesi..."Sekoita jäljelle jääneeseen hapanjuuren vesi ja jauhoseos"<br />-Minkäkokoinen on tämä jäljelle jäänyt hapanjuuri?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13985585810790373728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-1432053496636441802017-03-21T14:32:48.466+02:002017-03-21T14:32:48.466+02:00Kiitos kommentista! ♡ Sen voit korvata esim. vilja...Kiitos kommentista! ♡ Sen voit korvata esim. viljatuotteen tummalla/vaalealla jauhoseoksella, tummalla jyttejauholla tai tattarijauhoilla mut ne niin jytte kuin tattarijauhotkin turpoaa eli se pitää ottaa huomioon. :) Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-27483425325429000762017-03-16T21:21:27.715+02:002017-03-16T21:21:27.715+02:00Millä jauholla voisi korvata viljatuotteen rouheis...Millä jauholla voisi korvata viljatuotteen rouheisen, jos juuri tätä ei löydy?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17952699970941361847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-59763206262837925312017-03-08T18:51:57.744+02:002017-03-08T18:51:57.744+02:00Kiitos kommentista! ♡ Oho, miten tuo voi olla mahd...Kiitos kommentista! ♡ Oho, miten tuo voi olla mahdollista? Mulla oli kuten kuvasta näet löysähkö taikina ja minulla ne leipäset olivat vaan pinnalta hiukan rapeita ja kun liinan alla pehmenivät niin halkaisin sitten vasta ne. Leipäset olivat ennen uuniin menoa noin. 3,5 senttisiä. Eikun uusi yritys! ;) Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-15627745635118641342017-03-04T19:43:54.835+02:002017-03-04T19:43:54.835+02:00Mitähän mahdoin tehdä väärin, kun prikulleen samoj...Mitähän mahdoin tehdä väärin, kun prikulleen samoja aineksia käyttämällä sain leivistä kivikovia, jotka eivät pehmenneet edes pussissa? :/ Eipä siinä, hyvin maistuu näkkärikin... Kuinka paksuja sinun leipäset olivat ennen uuniin menoa?Ikuinen kakkonenhttps://www.blogger.com/profile/01453708426518270358noreply@blogger.com