tag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post6291909373519571046..comments2024-03-25T17:40:52.377+02:00Comments on Helkan Keittiössä: Gluteeniton Vaalea leipäjuuriHelka http://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-78343101394417618672017-09-29T09:59:51.111+03:002017-09-29T09:59:51.111+03:00Kiitos kommentistasi! ♡ Juuresta otetaan aina talt...Kiitos kommentistasi! ♡ Juuresta otetaan aina talteen seuraavaa kertaa varten valmista juurta. Tässä tulee leivän reseptiin linkki jolla leivoin leipää tuosta juuresta. https://vesiperhonen.blogspot.fi/2016/01/gluteeniton-juureen-tehty-kauraleipa.html Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-15649896341964297542017-09-22T15:38:53.445+03:002017-09-22T15:38:53.445+03:00Hei kun tuo taikinajuuri on valmis ja siitä tekee ...Hei kun tuo taikinajuuri on valmis ja siitä tekee leipää niin pitääkö siihen vielä lisätä jauhoja tai jotain vai voiko juuren käyttää sellaisenaan leivän tekoon?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-71821804494499592312017-05-20T12:02:35.078+03:002017-05-20T12:02:35.078+03:00Kiitos kysmyksestäsi olivia pieni! ♡ Kun teet hapa...Kiitos kysmyksestäsi olivia pieni! ♡ Kun teet hapanjuureen leivän se on ihan eri maukasta eikä siinä hiiva maistu ja on vatsallekkin parempaa! Kaikista terveellisintä leipäää on aina juureen tehty leipä! ♡ Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-71286904279399628872017-05-15T23:12:23.424+03:002017-05-15T23:12:23.424+03:00Nyt tällainen älyttömän tyhmä kysymys varmaankin.....Nyt tällainen älyttömän tyhmä kysymys varmaankin..Mikä taika tässä juureen tekemisessä on?Siis miten se muuttaa leipää..Olen vain kuullut asiasta mutta en ikinä tehnyt..Vemarihttps://www.blogger.com/profile/05595399181293465981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-22166588998265593182017-01-27T11:57:03.393+02:002017-01-27T11:57:03.393+02:00Moi Salix ja kiitti kommnentistasi! ♡ Jos säilytät...Moi Salix ja kiitti kommnentistasi! ♡ Jos säilytät jääkaapissa tai pakastat juuren silloin laitetaan tiivis kansi päälle. Juuren voi kuivattaa esim. tarjottimella niin että tulee sellaisia kuivia muruja ja kun haluat taas leipoa leipää liota ne kuivaneet juuren muruset lämpöiseen veteen ja lisää jauhoja ja jatka ruokkimista kunnes taikinajuuri on kuten kuvassa näkyvä kupliva juuri on. :)Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-11929207741208781782017-01-17T20:51:41.715+02:002017-01-17T20:51:41.715+02:00Minäkin olen ensikertalainen juuren laitossa ja mi...Minäkin olen ensikertalainen juuren laitossa ja minua mietityttää mm se, että missä vaiheessa laitetaan tiivis kansi kiinni? Ja voiko juuren kuivattaa ja miten se silloin herätetään?Salixhttps://www.blogger.com/profile/11185632512391740564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-36000315242123310952016-02-09T22:02:38.244+02:002016-02-09T22:02:38.244+02:00Ole hyvä ja kiitos Annu! ♥ Mulla ei ole vielä sell...Ole hyvä ja kiitos Annu! ♥ Mulla ei ole vielä sellaista pullan ohjetta johon olisin itse jauhot sekoitellut, mutta vaalean leivän ohje on jo. :) Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-10218912895667002092016-02-03T18:15:41.179+02:002016-02-03T18:15:41.179+02:00Kiitos. Näin ajattelin, mutta halusin varmistaa. S...Kiitos. Näin ajattelin, mutta halusin varmistaa. Sinulla on mahtavia ohjeita. Olisko joku hyvä pullataikinan ohje johon itse sekoittaa jauhot, jos ei ole valmiita seoksia kaapissa. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14058222603206914028noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-44159037282919745902016-02-03T14:33:16.763+02:002016-02-03T14:33:16.763+02:00Kiitti kommentista Anu! ♥ Voi ottaa sen määrän juu...Kiitti kommentista Anu! ♥ Voi ottaa sen määrän juurta minkä tarvitset neljään leipään ja jäljelle pitäisi jäädä sitä juurta purkin pohjaan jonkin verran. Sitten vaan ruokit sitä lisää eli desi lämpöistä vettä ja desi jauhoja joka päivä kunnes litran purkki on taas täynnä.Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-90694925122972508232016-02-03T07:54:46.640+02:002016-02-03T07:54:46.640+02:00Täällä ensikertalainen juuren käyttäjä. Kun haluan...Täällä ensikertalainen juuren käyttäjä. Kun haluan leipoa heti kerralla 4 leipää niin voinko ottaa sen määrän tästä valmiista juuresta ja miten korvaan sen?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14058222603206914028noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-13189375339937618172016-01-29T19:02:46.307+02:002016-01-29T19:02:46.307+02:00Kiitti kommentista Maarit! ♥ Mun pitäis kanssa lai...Kiitti kommentista Maarit! ♥ Mun pitäis kanssa laittaa tattarijuuri tekeytymään niin sais taas hapankorppuja. :) Tuo leipä on kyllä todella hyvää! :) Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-76906806217198807142016-01-28T14:52:18.862+02:002016-01-28T14:52:18.862+02:00Tätä testaan hetki ku ennätän, Nyt on tattarin juu...Tätä testaan hetki ku ennätän, Nyt on tattarin juuri tekeytymässä ;)Maarithttp://kurvitkohilleen.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-12647896045292177782016-01-23T11:39:59.464+02:002016-01-23T11:39:59.464+02:00Kiitos sydäntä lämmittävästä kommentista Ripsiväri...Kiitos sydäntä lämmittävästä kommentista Ripsiväriä Villasukissa! ♥ Olen tehnyt Tarraileipää hapanjuureen josta tulee (ruisleivän) makuista erittäin hyvää leipää. Tummassa juuren kanssa on oltava malttia ja ruokittava sitä joka päivä sinne asti kunnes se kuplii kunnolla ja juurivellin tuoksu on aika hapanta. Etsi toiminnalla löydät Tattarileivän ohjeen. Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-74241874157253958782016-01-19T12:57:22.313+02:002016-01-19T12:57:22.313+02:00Moikka! Kiitos juurireseptistä, täytyykin lähteä p...Moikka! Kiitos juurireseptistä, täytyykin lähteä purkkikaupoille :) Olen pitkään haaveillut tumman leivän juuresta, oletko sitä kokeillut? Itselläni on takana yksi kokeilu, joka meni kyllä niin pahasti metsään, että uutta en ole enää uskaltanut aloittaa.. Eli kaikki vinkit on tervetulleita :)Ripsiväriä Villasukissahttps://www.blogger.com/profile/08990281980261837227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-68275921293625761682016-01-16T11:38:49.265+02:002016-01-16T11:38:49.265+02:00Kiitti kommentista Hanabi! ♥ Tein tuosta juuresta ...Kiitti kommentista Hanabi! ♥ Tein tuosta juuresta Kauraleipää ja sen reseptin kirjoitan tänään heti kun ehdin tänne blogiini. :) Käytin useampaa jauhoa siihen ja siitä tuli maultaan ja rakenteeltaan erittäin maukasta leipää! Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4962965136944379964.post-43072701942629914322016-01-16T10:23:03.826+02:002016-01-16T10:23:03.826+02:00Hei, ja kiitos paljon tästä! Olisiko vinkata vielä...Hei, ja kiitos paljon tästä! Olisiko vinkata vielä reseptiä leivän tekoon juuresta? Lisäänkö vain jauhoja, nestettä, suolaa ja rasvaa?Hanabihttps://www.blogger.com/profile/18026128321227058642noreply@blogger.com