Sivut

tiistai 19. helmikuuta 2013

Pörden keittiö




Olen kulinaristi joka tykkää hyvästä ruuasta ja suussa sulavista leivonnaisista niin makeista kuin suolaisistakin. 

Aloitin ruuan valmistuksen ja leipomisen jo 6-vuotiaana äitini opastuksella ja sen jälkeen siitä on tullut minulle yksi rakkaimmista harrastuksista jos sitä nyt voi siksi kutsua, sillä valmistanhan muutenkin päivittäin ruokaa ja leivon useamman kerran viikossa. 

Jaan mielelläni ohjeitani ystävieni kanssa ja mikä ihaninta nyt voin kirjoitella tänne omaan blogiini niitä muidenkin kokeiltaviksi. 

Kaikki ohjeet mitä tänne kirjoitan ovat testattuja ja hyväksi havaittuja. 

Sävellän ja sovitan ohjeita mieleisekseni jos ohje ei miellytä minua. Olen myös vuosien varsilla kehitellyt paljon ihan omiakin ohjeitakin.

Toivotankin näillä sanoilla kaikki blogini lukijat tervetulleeksi Pörden keittiön herkkuja kokeilemaan! 










6 kommenttia:

  1. Ihana uusi, tyylikäs, mutta kotoisa blogi!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nora! <3 Nyt on ollu muita kiireitä niin paljon, etten ole ehtinyt blogiani päivittelemään. :)

      Poista
  2. Me kutsutaan meidän kissaa pördeksi hänkin tykkää leipoa, ei mulla muuta hyvää jatkoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että olen saanut kaiman itselleni ja vieläpä kisulista! ♥ Kiitos kuin myös sinulle oikein hyvää jatkoa ja tätä vuotta. ♥

      Poista
  3. Heippa! Tein ohjeellasi lusikkaleipiä ja hyvin ne onnistui. Tein kerralla kaksinkertaisen annoksen kun on sukujuhlat tiedossa. Jauhoja en saanut koko määrää lisättyä mutta hyviä niistä silti tuli. Kiva kun pidät blogia jossa on hyväksi havaittuja gluteenittomia ohjeita ja vinkkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommenteistasi! ♥ Mukavaa kuulla että lusikkaleivät ovat onnistuneet. :) Mulle tämän blogin pitäminen on sydämen asia, sillä haluan kaikilla mahd. tavoilla auttaa keliaakikoita. ♥

      Poista