Sivut

lauantai 16. helmikuuta 2013

Pizzapohja

2 dl kädenlämpöistä vettä
1/4 osa tuoretta hiivaa
1/2 tl suolaa
2 dl vaaleaa jyttejauhoa
1 rkl öljyä


Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva ja suola.
Vispaa vispilällä jauhoja sen verran että taikinasta tulee sakeahko ja lisää loput jauhot ja öljy.
Alusta taikina joko käsin tai sekoita puuhaarukalla.
Kaada taikinapallo leivinpaperin päälle pellille ja taputtele se jauhotetuin käsin pyöreäksi pohjaksi.
Tee sillä aikaa haluamasi täytteet kun pizza pohja kohoaa.
Täytä pizza ja paista 250 asteisessa uunissa noin 10-15 min.

2 kommenttia:

  1. Niin paras pizzapohja, kiitokset jälleen Helka!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä! :) Mukavaa jos olet tykännyt pizza pohjastani! :) Tuolla ohjeella jonka itse kehittelin, tulee hyvin ruokaisa pohja! :)

      Poista