Sivut

maanantai 11. helmikuuta 2013

Gluteeniton Raparperipiirakka



   

150 g voita
1 dl sokeria
1 muna
2 dl fin mixin hienoa jauhoseosta
1 dl kolmen konstin gluteenittomia perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

n.0,5 l raparperinpaloja
1 tlk kermaviiliä
1 muna
2-3 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää muna hyvin sekoittaen.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.
Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.
Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.
Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.
Kaada seos piirakan päälle.
Paista n.200 asteessa n. 20-30 min.


Piirakasta tuli perunajauhojen ansiosta ihanan pehmeää ja muutekin maukasta!  





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti