Sivut

maanantai 22. tammikuuta 2018

Gluteeniton Aprikoosipuuro






Koska olet tehnyt tätä maukasta aprikoosipuuroa josta tykkää niin lapset kuin aikuisetkin?!? 
Minä teen tätä säännöllisin väli ajoin koska tämä on niin hyvää syödä jälkkäriksi, aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi. 
Sain vihdoinkin tehtyä tarkan ohjeen kuvien kera jolla varmasti onnistuu kuohkea aprikoosipuuro.


Ohje:


250 g kuivattuja aprikooseja
8 dl vettä
2 rkl sokeria
(1/2 tl vaniljasokeria)



Lisää kattilaan vesi ja aprikoosit.
Keitä aprikoosit pehmeiksi kannen alla ja soseuta ne sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Lisää joukkoon sokeri ja riisijauho ja anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 20 min.
Ota kattila pois liedeltä ja lisää halutessasi vaniljasokeria.
Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi.
Nauti kylmän maidon kanssa.





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti