Ainekset
4 dl maitoa
½ tl suolaa
1 porkkana
50 g pakastepinaattia
2 munaa
¼ tl valkopippuria
1 porkkana
50 g pakastepinaattia
2 munaa
¼ tl valkopippuria
Paistamiseen: Sunnuntai juokseva rypsiöljyvalmistetta
Vatkaa jauhot maitoon.
Lisää suola. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
Raasta porkkana hienoksi raasteeksi.
Raasta porkkana hienoksi raasteeksi.
Sulata pinaatti.
Lisää taikinaan munat, kasvikset ja valkopippuri.
Paista taikinasta ohukaispannussa pieniä lettuja.
Tarjoa puolukkasurvoksen kanssa.
Lisää taikinaan munat, kasvikset ja valkopippuri.
Paista taikinasta ohukaispannussa pieniä lettuja.
Tarjoa puolukkasurvoksen kanssa.
Ohje otettu Provenan sivuilta! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti