Sivut

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Gluteeniton Vaniljainen marjapiirakka

Ainekset:


10 annosta 



150 g margariinia

1,5 dl sokeria

3 dl fin mixin hienoa jauhoseosta

1 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1 kananmuna

Täyte:


3 dl vaniljajogurttia

2 kananmunaa

0,5 dl sokeria

300 g pakastekuningatarmarjoja

2 rkl perunajauhoja



 Ohje: 



Nypi rasva, sokeri ja kuivat aineet keskenään. 
Sekoita joukkoon muna. 
 Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa tunnin ajan. 
Sekoita jogurtti, munat ja sokeri. 
Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja nosta leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halk. 24 cm). Painele taikina pohjalle ja reunoille. 
Pistele pohjaan reikiä. 
Sekoita perunajauhot jäisiin marjoihin. 
Levitä 1/3 marjaseoksesta piirakan pohjalle. 
Valuta päälle jogurttiseos ja levitä päälle loput marjat. 
 Paista piirakkaa 200-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti