Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Täytetyt kesäkurpitsaveneet

  400 g naudanjauhelihaa
Keitä puuroriisiä niin että sitä on valmiina noin 3 dl.
Pese ja halkaise kaksi kesäkurpitsaa.
Koverra kurpitsoiden sisukset ruokalusikalla ja hienonna ne.
Laita kesäkurpitsaveneet isohkolle lautaselle ja ripottele niiden päälle hiukan merisuolaa tai sormisuolaa.
Laita kurpitsaveneet mikroon täydelle teholle 10-15 min. että kurpitsan pohjat pehmenee.
Freesaa jauheliha, sipulikuutiot ja kesäkurpistan palat.
Mausta pippurisekoituksella, suolalla ja soijkastikkeella.
Lisää keitetty riisi joukkoon ja tarkista maku.
Seokseen voit lorauttaa hieman kuohu tai ruokakermaa antamaan pehmeää makua.
Täytä veneet täytteellä ja lisää juustoraastetta pinnalle makusi mukaan.
Paista 225 asteessa noin 20-30 min.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti