Sivut

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Gluteeniton Mansikkapuuro


Sain Vuohelan herkun Farina tuotteita testattavaksi ja tällä kertaa testiin meni niin lasten kuin aikuistenkin suosikki eli Mansikkapuuro jonka tein Farinan karkeaan riisijauhoihin! ♥




 Farinan karkeariisjauho on tämän näköisessä pussissa ja siitä saa erittäin maukasta mannapuuroa, mannavelliä, puolukka, mansikka, mustaherukka, punaherukka, mustikka, omena ja luumupuuroa! ♥



 Tämä riisijauho korvaa täydellisesti (mannaryynit) ja marja puurot vatkautuvat vaaleiksi ja kuohkeiksi.  

Ohje

4 dl mansikkasurvosta
2 dl vettä
½ dl sokeria
½ dl farinan karkeaa riisijauhoa

 1 dl mansikkasurvosta

Kiehauta mansikkasurvos, vesi ja sokeri.
Lisää vähitellen koko ajan vatkaten riisijauho.
Hauduta puuroa 20 minuuttia välillä sekoittaen.
Lisää lopuksi 1 dl mansikkasurvosta valmiin puuron joukkoon ja anna puuron jäähtyä.
Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi ja tarjoile esim. kylmän maidon kanssa.

Tämä puuro on niin herkullista että siitä tykkäävät niin aikuiset kuin lapsetkin! ♥ 





2 kommenttia:

  1. Vispipuuro on niin hyvää, että nyt on kyllä pakko ostaa ja kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentistasi Marru! ♥ Farinan riisijauhot ovat ihan parhaita ja ne vastaa tavallisia (mannaryynejä) kaikilta osin! :)

      Poista