Sivut

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Gluteenittomat Pinaattiletut





2 munaa
5 dl maitoa
1 pussi pakaste pinaattia (150g)
2,5 dl
semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
1 rkl voisulaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria

Vatkaa kaikki aineet hyvin ja turvota jääkaapissa noin puoli tuntia ja paista lettupannussa pieniä ohukaisia tai isommalla pannulla isompia ohukaisia.










11 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta! Vuohelan valmispusseilla ja pakastepinaatilla olen tehnyt tähän asti, edullisemmaksi varmasti tulee tehdä alusta asti itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! ♥ Kun teet alusta asti itse tulee edullista ja hyvää! ♥

      Poista
  2. Nyt pitää kyllä tehä lettuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä laitettiin pinaatin tilalle survottua banaania :))

      Poista
    2. Olipas ihana idea laittaa banaania taikinaan! ♥ Kiitos vinkistä! ♥

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Oleppa hyvä ja mukavaa kuullaa että letut maistuivat! ♥

      Poista
  4. Iso kiitos myös näistä täyden kympin gluteenittomista pinaattiletuista. Ajattelin ensin, että taikina on liian löysää ja sitä olisi vaikea kääntää, mutta mitä vielä. Sehän pyörähti ympäri loistavasti, vaikka tein isoja lettuja. Tuli niin kauniita ja onnistuneita. Tuhannet kiitokset! yt. Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä Kati! ♡ Olipas kiva lueskella kommentiasi kun olet onnistunut täydellisesti pinaattilettujen teossa! ♡ Tällä samalla reseptillä tekee yksi 11 vuotias poikakin lettuja ja ihan kahdella pannulla paistaa yhtä aikaa ja on tehnyt jo monet vuodet näitä, ja kehuu kuina maukkaita ovat. :)

      Poista
  5. Hei!
    Oletko kokeillit näitä maidottomana? Mikähän sopisi maidon korvaajaksi?
    T Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentistasi! ♡ Kyllä olen kokeillut ja ihan riisi, soija tai mantelimaito käy nesteeksi oikein hyvin ja maidotonta margarariinia esim. sinistä keijua joukkoon mukaan sulatettuna ja hyviä tulee. :)

      Poista