Sivut

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Tonnikalapihvit

Ohje otettu yhteishyvän ruokalehtisestä ja meni testiin heti!
Todella edullisia ja maukkaita pihvejä tuli! 
Suosittelen kaikille lämpimästi!

8-10 kappaletta

2 prk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
2 kananmunaa
0,5 dl korppujauhoja
1 dl ruokakermaa
2 rkl hienonnettua tilliä
0,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria tai sitruunapippuria
öljyä tai voita paistamiseen


Valuta tonnikaloista öljy ja siirrä kala kulhoon.
Murenna kalan rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon munat, korppujauhot, kerma ja mausteet.
Paista seoksesta lettupannussa pihvejä.
Tästä taikinasta voit myös tehdä pyöryköitä tai mureketta uunissa...

Tänään söinkin päivälliseksi fetasalaattia tonnikalapihvien kera ja jälkkäriksi kauraomenapaistosta njam! 

4 kommenttia:

  1. Hei!

    niin tasan kokeiluun mennee noi sun pihvit, ovat todellakin maukkaan näköisii, ja varmasti hyviä.....

    kiitti vinkistä, kerron sitten kun olen koklannut:)

    T: Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Todella meheviä ja hyviä ovat kun muistat paistaa ne voissa! :) Kirjoitahan sitten miten maukkaita pihvejä olet saanut tehdyksi! ♥

      Poista
  2. meinaan tänään kokeilla tehdä näitä pihvejä ja salaattia:))mietin eilen et mitä voisin tehä tonnikalasta ja tuli tämä sun ohje mieleen kun tuli otettua se joskus talteen.toivottavasti ovat hyviä;P
    T:Eveliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eveliina käynnistäsi ja kommentistasi! ♥ Mä tykkään tehdä välillä kevyttä, mutta maukasta ruokaa. :)

      Poista