Sivut

torstai 13. joulukuuta 2012

Gluteeniton Hedelmäkakku





200 g voita
1 1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 munaa
3 1/2 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
100-200 g valmista hedelmäsekoitusta riippuen siitä miten hedelmäistä kakkua haluat.



Vatkaa vaahdoksi voi, sokeri ja vaniljasokeri.
Lisää yksitellen munat hyvin vatkaten.
Sekoita jauhoseokseen leivinjauhe ja hedelmäsekoitus.
Sekoita varovasti jauhoseos/hedelmäseos taikinaan ja paista 175 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.


Kaupoista saat myös valmiita hedelmä sekoituksia joita usein itsekkin ostan ja ovat todella hyviä ja helppo käyttää.

www.oetker.fi/fi/Tuotteet/














2 kommenttia:

  1. Hei, tein pihjajanmarjalikööriä. Nyt marjat on siivilöity ja likööri odottamassa joulua. Marjat ovat siis alkoholilla kyllästettyjä. Ajattelin tehdä hedelmäkakkua niistä. Mikäköhän useista kakkuresepteistäsi voisi olla sopivin? Olisiko se tämä hedelmäkakku?
    Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Satu ja kiitos kommentistasi! ♥ Kyllä minä ainakin teksin Hedelmäkakun juuri tuolla ohjeella ja lisäisin siihen niitä marjoja antamaan makua! :)

      Poista