Sivut

torstai 13. joulukuuta 2012

Gluteenittomat Juustosarvet







16 kpl

Taikina:
2 dl juustoraastetta (emmental)
4 dl  gluteenitonta semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä


Täyte:


1 ½ dl juustoraastetta (emmental)

Sekoita juustoraaste, hieno jauhoseos, leivinjauhe ja suola keskenään.
Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n. ½ cm:n paksuinen pyöreä levy.
Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan lohkoon.
Laita juustoraastetta täytteeksi jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi.
Voitele munalla. (Voit ripotella vielä pinnalle vähän juustoraastetta, jos haluat.)

Paista 200 asteessa n. 10 min, kunnes sarvet ovat saaneet hieman väriä.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti