Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Porkkanakakku

Pohja


5 dl hienoksi raastettua porkkanaa (n. 300 g)
3 munaa
3 dl sokeria
1½ dl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 dl Provena gluteeniton kaurainen jauhoseosta
2 tl kanelia
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
Kuorrutus:
25 g Sunnuntai Leivontamargariinia
100 g Sunnuntai Vanilja Rahkavalmistetta
½ dl tomusokeria
1 tl vanilliinisokeria

Koristeeksi:
pähkinä- tai mantelirouhetta

Vuoan voiteluun:sunnuntai juokseva rypsiöljyvalmistetta


Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Kuori ja raasta hienoksi raasteeksi porkkanat. 

Vaahdota munat ja sokeri. 
Lisää sunnuntai juokseva ja porkkanaraaste. 
Sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa taikinan joukkoon. 
Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun kakkuvuokaan (vähintään 2 l).
Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. 

Jäähdytä ja kumoa kakku.
Vatkaa huoneenlämpöinen margariini, sunnuntai vanilja, tomusokeri ja vanilliinisokeri tasaiseksi. Levitä kuorrute kakun pinnalle. Koristele.


Ohje on otettu Provenan sivuilta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti