Ainekset
4½ dl provena gluteeniton kaurainen jauhoseosta
1½ dl sokeria
2 tl kardemummaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
100 g sunnuntai leivontamargariinia
1 muna
2 dl maitoa
Kuorrutus:
50 g sunnuntai leivontamargariinia
3 rkl hillosokeria
2 rkl provena gluteeniton kaurainen jauhoseosta
40 g mantelilastuja
Ohjeet
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Yhdistä kuivat aineet.
Lisää sulatettu margariini, muna ja maito.
Sekoita taikina tasaiseksi.
Jaa taikina 16 paperiseen isoon muffinivuokaan.
Paista pullia uunin keskitasolla 8 minuuttia.
Valmista kuorrutus.
Sulata margariini.
Lisää hillosokeri, jauhoseos ja viimeisenä mantelilastut.
Jaa kuorrutus puolikypsien pullien päälle.
Jatka paistamista vielä 7-8 minuuttia kunnes kuorrutus on saanut kauniin ruskean värin.
4½ dl provena gluteeniton kaurainen jauhoseosta
1½ dl sokeria
2 tl kardemummaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
100 g sunnuntai leivontamargariinia
1 muna
2 dl maitoa
Kuorrutus:
50 g sunnuntai leivontamargariinia
3 rkl hillosokeria
2 rkl provena gluteeniton kaurainen jauhoseosta
40 g mantelilastuja
Ohjeet
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Yhdistä kuivat aineet.
Lisää sulatettu margariini, muna ja maito.
Sekoita taikina tasaiseksi.
Jaa taikina 16 paperiseen isoon muffinivuokaan.
Paista pullia uunin keskitasolla 8 minuuttia.
Valmista kuorrutus.
Sulata margariini.
Lisää hillosokeri, jauhoseos ja viimeisenä mantelilastut.
Jaa kuorrutus puolikypsien pullien päälle.
Jatka paistamista vielä 7-8 minuuttia kunnes kuorrutus on saanut kauniin ruskean värin.
Ohje otettu Provenan sivuilta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti