Taikina
100 g voita
1 1/2 dl sokeria
1 muna
1 prk (200 g) maustettua rahkaa sitruuna
3 dl fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
Kuorrutus
3 dl tomusokeria
n. 2 rkl sitruunamehua
nonparelleja tai kookoshiutaleita
Valmistusohje
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kevyesti.
Vatkaa joukkoon muna.
Lisää rahka ja jauho-leivinjauheseos.
Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
Jaa se muffinipellin syvennyksiin tai paperisiin pieniin amerikanmuffinivuokiin.
Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15 - 17 min.
(Tummassa muffinipellissä riittää paistoajaksi n.15 min.)
Sekoita kuorrutusaineet:
Lisää sitruunamehua, jos kuorrutus on liian paksun tuntuista.
Levitä seos muffineille.
Ripota heti päälle nonparellit.
Anna kuivua hetkisen.
Vinkki:
Korvaa sokerivesikuorrutus ripottamalla muffineille siivilän läpi tomusokeria.
100 g voita
1 1/2 dl sokeria
1 muna
1 prk (200 g) maustettua rahkaa sitruuna
3 dl fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
Kuorrutus
3 dl tomusokeria
n. 2 rkl sitruunamehua
nonparelleja tai kookoshiutaleita
Valmistusohje
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kevyesti.
Vatkaa joukkoon muna.
Lisää rahka ja jauho-leivinjauheseos.
Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
Jaa se muffinipellin syvennyksiin tai paperisiin pieniin amerikanmuffinivuokiin.
Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15 - 17 min.
(Tummassa muffinipellissä riittää paistoajaksi n.15 min.)
Sekoita kuorrutusaineet:
Lisää sitruunamehua, jos kuorrutus on liian paksun tuntuista.
Levitä seos muffineille.
Ripota heti päälle nonparellit.
Anna kuivua hetkisen.
Vinkki:
Korvaa sokerivesikuorrutus ripottamalla muffineille siivilän läpi tomusokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti