Sivut

perjantai 24. tammikuuta 2014

Kanelikierrekorput

 Gluteenittomien korppujen teko on todella helppoa, jos olet jo leiponut pullaa valmiiksi esim.pakkaseen.

Leivoin joulun alla pullaa tällä ohjeellani pullataikina.

Tein pullataikinasta myös kanelisokeri kierteitä paperisiin muffinivuokiin.

Kun kanelisokeri kierteitä oli vielä pakkasessa niin otin hetkeksi huoneen lämpöön kierteet ja poistin ensin paperiset muffinivuuat ympäriltä pois.

Sen jälkeen halkaisin kierteet kahtia, laitoin uunipellille leikattu pinta ylöspäin ja uuniin, jossa oli 175 astetta lämmintä.

Annoin olla niin pitkään kunnes niihin tuli kaunis kullanruskea väri pintaan ja pienensin uunin lämpötilaa 150 asteeseen ja pidin vielä niitä niin kauan kunnes niistä tuli rapeita korppuja.

Vinkki:
Jos haluat saada vielä enempi kanelisokerin makua pintaan niin kostuta halkaistujen korppujen pinta vedellä ja sen jälkeen pyöräytä kanelisokeri seoksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti