Sivut

maanantai 5. lokakuuta 2015

Gluteeniton Puolukkadurrapuuro




Durrajauhoja saa Punnitse ja Säästä kaupoista. 


 Minun herkkua on aina ollut Ruispuolukkapuuro ja varsinkin uunissa imellettynä.
Söin sitä aina kuumana kylmän maidon kanssa.
Olen halunnut tätä puuroa siitä asti kun keliakiani puhkesi. 
Mietin miten helppoa se olisi ollut tehdä Tattarijauhoihin, mutta olen sille allerginen ja pitkällä siedättämiselläkään en ole sitä kokonaan saanut takaisin ruokavalioon, joten testasin jo tutuksi tulleen Durrajauhon josta muutenkin teen puuroja ja käytän sitä myös leivonnassa. 
Yllätys yllätys puurosta tuli niin hyvää että mä söin melkein tuon koko kahden hengen annoksen yksin kylmän maidon kera! :D 

2 annosta

Ohje 

3 dl puolukkamehutiivistettä 
2 dl vettä
1/4 tl suolaa
1/2 dl sokeria
1 3/4 dl durrajauhoja

Mittaa kattilaan puolukkamehutiiviste, vesi, suola ja sokeri.
Kiehauta neste ja vatkaa joukkoon durrajauhot.
Hauduta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 20 minuuttia.
Tarjoa kylmänä maidon kanssa.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti