Sivut

maanantai 9. marraskuuta 2015

Gluteeniton jauhelihapizza Moilas Gluten Freen valmiista pizzapohjasta




 Sain jokin aikaa sitten Moilas Gluten Freeltä paketin jossa oli gluteenittomia tuotteita.
Testailin niistä jo Rahkamunkit jotka olivat aivan taivaallisen hyviä! 
Nyt päätin tehdä pizzaa, sillä pohja oli mulle jo entuudestaan tuttu ja tiesin että siitä saa maukkaan pizzan täytteellä kuin täytteellä! :) 
 Gluten Free leipomo Naarajärvellä tekee todella maukkaita pizzapohjia jotka ovat jo valmiiksi esipaistettuja ja niitä myydään pakaste tuotteena. 
Pakkauksessa on yksi esipaistettu pizzapohja. 
Moilas leipomon sivuille pääset tästä linkistä. Moilas Gluten Free
Näitä pohjia kannattaa pitää aina varoilta pakkasessa sillä näistä saa todella kätevästi ja nopeasti maukkaita pizzoja vaikka koko perheelle.
Itse tein pizzan sillä periaatteella mitä kaapista löytyi ja löytyihän sieltä Jauhelihapizzan tarvikkeet. 
 Pakkaus ja esipaistettu pizzapohja.

Kuvassa pizzapohja, ananaspalat, tomaattisose, freesattu jauheliha ja juustoraaste.

Sulata pohja huoneenlämmössä tai mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
Laita tyhjä pelti, pizzakivi tai rautapannu kylmään uuniin ja uuni kuumumaan ohjeesta poiketen 250 asteeseen.
Tee haluamasi täytteet pizzapohjan päälle ja laita pizza leivinpaperin kanssa valmiiksi kuumennetulle uunipellille, pizzakiven päälle tai rautapannulle.
Laita kuuma pelti uuniin ja anna pizzan kypsyä 7-8 min. 
Näin pohjasta tulee ihanan rapea ja kauniin kullan ruskea. 
Maku on kuin pizzakivellä paistetussa pizzassa.
 
 Itse käytin tomaattisosetta pohjalla jonka maustoin pizzamausteella.
 Päälle freesasin naudan jauhelihaa noin 200 g.
 Leikkasin saksilla muutaman metwursti siivun pienemmiksi paloiksi jauhelihan päälle.
 Leikkasin tomaatista viipaleita päälle.
 Seuraavaksi laitoin ananaspaloja hiukan makeutta antamaan.
 Lopuksi laitoin valmista Emmental juustoraastetta pinnalle ja pizzan kuumalle pellille uuniin paistumaan.
 Juuri uunista otettu pizza.

 Pizzan päälle laitoin runsaasti tuoretta rucolaa.
Kuvista näette miten pohja on kauniin kullan ruskea ja rapea, mutta ei kova eikä sitkeä! 
Itse aion jatkossakin pitää näitä valmiita gluteenittomia pizzapohjia pakkasessa jos pizzan himo iskee yhtä äkkiä, niin saan pienellä vaivalla maukkaan ja näyttävän pizzan. 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti