Sivut

perjantai 7. lokakuuta 2016

Gluteeniton Kesäkurpitsa-pekonivuoka





Ohjeen olen ottanut Valion sivuilta. 

Tämä ruoka on erittiäin helppo valmistaa ja tästä tulee niin hyvää että tähän jää koukkuun! ;)


Ohje:

 3-4 annosta

 
1 ½  dl risottoriisiä
2   (n. 600 g) kesäkurpitsaa
2 - 3 (275 g) tomaattia
½  pak  (à 250 g) valio koskenlaskija voimakas sulatejuustoa
1  iso sipuli
( suolaa )
1  tl basilikaa
1  prk  (2,5 dl) valio ruokakermaa kolme sipulia
1  pak  (170 g) pekonia


Mittaa riisi uunivuokaan.
Kuutioi kesäkurpitsat, tomaatit sekä koskenlaskija ja leikkaa sipuli reiluiksi lohkoiksi.
Lisää ne sekä mausteet uunivuokaan, sekoita.
Lisää ruokakerma
Kypsennä 225 asteessa n. 25 min.
Leikkaa pekoniviipaleet 3 osaan ja lisää tasaisesti vuoan pinnalle.
Kypsennä vielä n. 20 min, kunnes pekoni on rapeaa.




















 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti