lauantai 18. heinäkuuta 2015

Gluteenittomat Teeleivät






Ohje: (2kpl)

2 dl semperin gluteenittomia kaurahiutaleita
2 dl semperin hienoa jauhoseosta 
tai semperin karkeaa jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 dl juustoraastetta
½ dl juokseva margariinia
2 dl laktoositonta maitoa tai vettä


Mittaa ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Ota taikinasta lastalla kaksi kekoa leivinpaperin päälle pellille.
Jauhota kädet ja taputtele keot kakkaroiksi.
Tee taikinpyörällä kevyet viillot pintaan poikittain ja sitten pituus suunnassa niin että tulee neljä kolmiota kumpaankin.
Paista 225 asteisessa uunissa keskitasolla noin 10-15 minuuttia.
Leikkaa kolmioiksi viiltojen kohdalta ja tarjoja esim. juuston ja tuoreen kurkun/tomaatin kera. 







2 kommenttia:

  1. Mitähän juustoraasteen tilalle kun maitotuotteet ei käy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Anneli! ♥ Juustoraasteen voi jättää kokonaan pois ja laittaa vaikka nestettä hiukan enempi ettei tule liian kovaa taikinaa. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...