keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Perunaiset tattaririeskat

 15 kpl

4 dl porkkanaperunamuussia tai perunamuussia
1 kananmuna
2 dl tattarijauhoja
(suolaa)

Sekoita kaikki aineet sekaisin ja lisää tarvittaessa suolaa.
Nostele ruokalusikalla kökköjä pellille.
Taputtele jauhotetuin käsin ne pyöreiksi rieskoiksi.
Pistele haarukalla pinnat ja paista 275 asteisessa uunissa 10-15 min.
Tarjoile lämpimänä voin kanssa.

4 kommenttia:

  1. Kiva ohje - täytyypi kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Elli-neiti! ♥ Kannattaa kokeilla sillä rieskat ovat tosi hyviä! :)

      Poista
  2. Aivan mahtavaa löytää sinun kaltaisesi leipuri-kokeilija. Sain juuri tuomioksi maidoton ja gluteiiniton ruokavalio joten joten... tulen tutkimaan ohjeitasi tarkkaan. Huomenn kokeilen tätä tattari rieskaa!!! nimim. "rakastan leipää"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sydäntä lämmittävästä kommentista! ♥ Tuo on jo aika huono juttu kun ruokavalion täytyy olla maidotonkin, mutta kaikkeen tottuu pikku hiljaa. Onneksi leivät ja sämpylät voi tehdä veteen kaikki! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...