sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Gluteeniton Persikka Rahkapiirakka





 Päivitetäämpäs resepti ajantasalle.

Vinkkejä: 

Leivoin tänään tämän piirakan ja puolitin ohjeen.
Vuorasin piirakkavuuan leivinpaperilla.
Käytin kokonaisen purkin persikkaviipaleita jotka laitoin rahkan päälle enkä alle, että lopputulos olisi kauniimpi!   


 Pohja:

150g voita
1 dl  sokeria
1 muna
3 dl  semperin fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 tl   leivinjauhetta
 
Täyte:

1 prk rahkaa
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1/4 dl hienoa sokeria
415 g ( 1 purkki ) persikkaviipaleita
 

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää muna hyvin vatkaten.
Lisää jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu.
Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun piirakkavuuan pohjalle ja lisää persikkaviipaleet auringon säteen muotoiseksi taikinan pinnalle.
Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada seos persikka viipaleiden päälle.
Paista 200 asteessa noin 30 min. 


















2 kommenttia:

  1. Kiitos reseptistä tein ananaspiiraan juuri Viljatuotteen vaalea glut. Todella hyvä piiras tuli, täytyy kokeilla myös mustikoita. Kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eija ja kiitos sydäntä lämmittävästä kommentista! ❤ Viljatuotteella on todella hyviä jauhoja ja mukava kuulla että olet onnistunut leivonnassa! Piirakkaa voi tehdä mistä marjoista tai hedelmistä vaan itse tykkää! ;-)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...