torstai 13. joulukuuta 2012

Juustosarvet

16 kpl

Taikina:
2 dl juustoraastetta (emmental)
4 dl vehnäjauhoja (sama määrä gluteenitonta hienoa jauhoseosta esim. fin mixin)
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä

Täyte:
1 ½ dl juustoraastetta (emmental)

Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään.
Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n. ½ cm:n paksuinen pyöreä levy.
Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan lohkoon.
Laita juustoraastetta täytteeksi jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi.
Voitele munalla. (Voit ripotella vielä pinnalle vähän juustoraastetta, jos haluat.)

Paista 200 asteessa n. 10 min, kunnes sarvet ovat saaneet hieman väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...