sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Gluteeniton Mansikkakääretorttu voikreemillä



Herkullista naistenpäivää kaikille lukijoilleni! ♥



Ohje

 4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl gluteenitonta perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
 
Väliin

Mansikkahilloa
Voikreemiä jonka ohje on täällä voikreemi
Käytin tuohon torttuun voikreemistä noin 1/3 osan.
Jokainen voi laittaa sen verran minkä haluaa, mutta itse tykkään että sitä saa olla yhtä paljon kuin hilloakin. :) 




  Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. 
Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe.
Sekoita varovasti. 
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista +225 asteessa n. 8-10min.
Kumoa jäähtynyt pohja sokeroidulle voi tai leivinpaperin päälle.
Levitä jäähtyneelle torttupohjalle ensin voikreemiä ja sen päälle mansikkahilloa.
Rullaa kevyesti rullalle ja säilytä jääkaapissa.






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...