perjantai 12. huhtikuuta 2013

Murokakku 1

200 g voita
1 ½ dl hienoa sokeria
3 munaa
3 dl gluteenitonta semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat hyvin yksitellen vatkaten joukkoon. Sekoita gluteenittomaan jauhoseokseen leivinjauhe ja vanilliinisokeri ja sekoita se varovasti taikanaan.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 45 min.
Tästä kakusta saat kätevästi mm. tikkerikakun, hedelmäkakun, sitruunakakun, suklaakakun ym. monta hyvää kakkua.
Kakusta tulee todella kuohkea ja suussa sulava.

Tätä kakkua teen usein juhliin ym. koska kaikki tykkäävät tästä.
On niin suussa sulavaa ja tätäkin kakku voi varioida mielensä mukaan, joko tehdä suklaakakun, tiikerikakun, hedelmäkakun, sitruunakakun ym ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...