lauantai 22. elokuuta 2015

Gluteeniton Pannukakku Farinan Lettujauhosta




Sain kokeiltavaksi jo kauan aikaa sitten Vuohelan Herkun Farinan Lettujauhoseosta josta olin jo tehnyt lettuja ja vohveleita hyvällä menestyksellä. 

Tänään sitten teki erityisesti pannaria mieli ja päätin testata minkä makuista tuosta lettujauhoseoksesta tulee ja hyväähän siitä tuli.

 Farinan paketissa on kaksi pussia lettujauhoseosta, mutta käytin niistä vaan toisen.

Pannukakusta tuli aika ohut mutta maukas, eli yksi pussikin riittää mikäli tykkää ohuesta pannakakusta.

Jos haluat paksumman pannukakun tee taikina kaksinkertaisena ja lisää molemmat pakkauksen pussit taikinaan. 

Ohje:

5 dl maitoa
2 kananmunaa
1/4 tl suolaa
25 g voita sulatettuna

Sekoita lettujauhoseoksen sekaan maito, kananmunat, suola ja sulatettu voi hyvin.
Annna taikinan turvota 20 min.
Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille ja kypsennä 225 asteisessa uunin lämmössä 20 minuuttia. 

Tarjoa hillojen, marjojen, jäätelön tai kermavaahdon kera. 



















 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...