1 l maitoa
1 tl suolaa
5 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
½ dl voi tai margariinisulaa
Vatkaa munien rakenne rikki.
Lisää maito ja suola.
Lisää jauhojen joukkoon leivinjauhe ja sekoita takinaan pikkuhiljaa koko ajan vatkaten taikinaa hyvin, niin ettei tule paakkuja.
Lisää lopuksi voisula ja sekoita.
Anna taikinan turvota noin 30 min.
Mitä pidempi turvotus sen paremmin pannari kohoaa ja tulee noita ns. kukkuloita.
Mitä pidempi turvotus sen paremmin pannari kohoaa ja tulee noita ns. kukkuloita.
Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.
Tarjoa esim. hillojen, marjojen, kermavaahdon tai jäätelön kera.
Semperin hieno jauhoseos on tämän näköisessä paketissa.
Semperin hieno jauhoseos on tämän näköisessä paketissa.
Tämä on tosi hyvä ohje! Paras gluteeniton pannari, jota olen syönyt.
VastaaPoistaKiitos Hele käynnistäsi! <3 Tällä ohjeella olen tehnyt jo vuosikymmeniä pannaria, muutin vaan jauhot gluteenittomiin ja lisäsin hiukan leivinjauhetta. Itsekkin tykkään tästä perus pannaritaikinan ohjeesta. :)
Poistakokeiltiin tätä reseptiä, oli ihan hyvää
VastaaPoistaKiitos Meri käynnistäsi ja mukavaa jos pannari oli hyvää! :)
PoistaParas gluteeniton pannariohje! Monia ohjeita olen kokeillut, eikä ole onnistunut, mutta tällä ohjeella onnistui heti! KIITOS!
VastaaPoistaOllos hyvä! ♥ Tää montakymmentä vuotta vanha resepti toimii aina pommin varmasti! :) Muutin vaaan vanhaan reseptiin jauhot glutenittomaksi. :)
PoistaPakko kokeilla ! En ole tehnyt koskaan gluteenitonta pannaria =(
VastaaPoistaKiitos kommentista! ♥ Nyt eikun testaamaan ja tulet yllättymään kun huomaat miten hyvää pannaria saa tuolla ohjeellani! ♥
PoistaHeippa, ootko kokeillut koskaan mitään muuta nestettä kuin maitoa?
VastaaPoistaHeippa ja kiitos kommentistasi. ♥ Juustomaitoon olen tehnyt useinkin, mut muita nesteitä en ole vielä kokeillut. :) Riisimaidolla tai soijamaidollakin kuulema tulee hyvää pannaria. :)
PoistaHei Porde! Gooklasin (.FI) gf pannaria ja kaikista resepteista tama naytti ;alykkaimmalta'. Asun Irlannissa, meilla on gf allergia koko preheella (paitsi minulla). Perhe pitaa suomalaisita leivonnaisista joten ompas kiva tutkia kaikkia reseptejasi tulevaisuudessa! Sailyyko tama? Ts, vosinko esim opiskelijalle panna mukaan, jos soisi seuraavana paivana esim? Terv, Helena
VastaaPoistaHei Helena! ♥ Tuhannet kiitokset kommentistasi ja on erittäin mukavaa saada Irlannista saakka viestiä! ♥ Tämä pannukakku on niin hyvää että se tulee yleensä heti syötyä, jos perhe on kasassa, mutta olen sitä yksin ollessa säilyttänyt jääkaapissa lähes viikon eikä maku ole muuttunut miksikään. :) Muistat vaan laittaa esim. kannelliseen rasiaan valmiiksi leikatut palat tai lautaselle, kelmu tai muovipussi päälle ja kylmään. :) Oikein hyvin voit vaikka useampana päivänä laittaa opiskelijalle mukaan pannaria. ♥
PoistaKiitos reseptistä! Oli todella hyvää! Paras pannarin ohje mitä olen löytänyt!
VastaaPoistaOle hyväi Else! ♥ Monta kertaa nämä vanhat hyvät ohjeet ovat niitä parhaita. :) Mukavaa kuulla että ohjeeni on toiminut toivotulla tavalla ja olet saanut hyvää pannaria! ♥
PoistaMeillä oli kaapissa Nut Dream pähkinämaitoa, sekaan lorautin vaahterasiirappia ja vanijaa ja VOI NAM! Hyvä koostumus ja superherkullinen maku neljän TONnin herkuksi (gluteeniton, viljaton, maidoton, soijaton) :)
VastaaPoistaKiitos Teija kommentista ja ihanasta vinkistä! ♥ Voin vain kuvitella sen ihanan maun suussani. :) Tässähän alkaa pannaria tekemään mieli. :)
PoistaSadeilma ja letut tai pannari ne kuuluvat yhteen ����Helteellä pannari on helpompi kun ei tarvitse hellan vieressä seisoa Ja hikoilla ��. Onneksi on Pörden keittiö ja ihanat ohjeet siellä, kiitos ������
VastaaPoistaKiitos Tuula ihanasta kommentistasi! ♥ Mukava kuulla jos ohjeet ovat hyviä ja toimivia. :) Koskaan en kyllä laittaisia toimimatonta ohjetta blogiini, eli testaan kaikki ohjeeni ja jotkut moneen kertaan ennen kuin julkaisen ne täällä. ;)
PoistaLöysin ohjeesi vasta muutama viikko sitten ja tein silloin kasvispiirakkaa, kaikki kehuivat. Tällä kertaa onnistuin saamaan pannariin "kupruja",jes! Kiitos hyvistä ja helpoista ohjeista. Tuija
VastaaPoistaOle hyvä ja kiitos kommentistasi! ♥ Se kasvispiirakka on aina sellainen kestosuosikki ollut kuten pannarikin. :) Glut. pannariinkin saa kupruja kun muistaa laittaa sitä leivinjauhetta. Mukavaa kuulla onnistumisen iloa ja riemua! ♥
PoistaTätä testattu tänään. Laitoin kyytipojaksi emmental juustoraastetta. Sopii suolaiseksikin!
VastaaPoistaKiitos kommentistasi! ♥ Kiva idea tuo juustoraasteen laittaminen pannariin! :) Tulee ihanan juustoista pannaria. :)
PoistaMantelimaito toimii myös loistavasti tähän!
VastaaPoistaKiitos vinkistä Tiina! ♥
PoistaWau, jumalaisen hyvää gluteenitonta pannaria ja vielä ilman sokeria! Kiitos ohjeesta <3
VastaaPoistaKiitos kommentistasi ja oleppa hyvä! ♥ Tällä ohjeellani tulee hyvää pannaria! :) Mä en ole koskaan laittanut pannukakkutaikinaan enkä lettutaikinaan sokeria. Kun molemmat syödään makean hillon, sokerin, kermavaahdon tai jäätelön kanssa niin ne tuovat sitä makeutta. :)
PoistaTodella hyvä ohje! Lisäsin itse mukaan sokeria ja vaniliinisokeria taikinaan + kylkeen tein mustikkarahkaa:) kyllä tuli tällä ohjeella yksi parhaista pannukakuista mitä olen ikinä tehnyt :-)!
VastaaPoistaKiitti Ninna kommentista! ♥ Tätäkin ohjetta voi muokata mieleisekseen ja tuo vaniljasokeri antaakin kivan tvistin pannukakkuun. ;) Oi mun herkkua on mustikkarahka! ♥
PoistaTällä ohjeella tuli ihan taivaallisen hyvää pannaria! Melkein tuli itku silmään, niin läheisesti tämä muistutti pannaria jota lapsena söin mummini luona! Ja viimeisestä palasta tuli melkein tappelu :)
VastaaPoistaEi ois uskonu että näin vei kielen mennessään:)
VastaaPoistaKiitti sydäntä lämmittävästä kommentistasi Unknown! ♥ Tällä ohjeella tehty pannari vie kielen mennessään myös terveiltä ihmisiltä! ;)
PoistaKiitos ohjeesta.
VastaaPoistaOleppa hyvä 1ritva ja kiitos kommentista. ❤️
Poista