sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Gluteeniton mannapuuro

 
Vuohelan herkun Farina perheen tuotteista testissä Farinan täysjyväriisijauho, josta hauduttelin mannapuuron päivälliseksi ja söin sen mustaherukkakeiton kanssa. ♥
Ohje

5 dl maitoa tai vettä
0,5 tl suolaa

Vatkaa kiehuvaan nesteeseen jauhot. 
Keitä 3 min, hauduta 20 min ja mausta suolalla.
 
 Tarjoa esim. mehukeiton, marjojen tai kanelin ja sokerin kanssa. 
 
 Puurosta tuli sametin pehmoista ja todella maukasta!
 
 


2 kommenttia:

  1. Moi! Oletko itse käyttänyt Virtasalmen Viljatuotteen tummaa täysjyväriisijauhoa? Luuletko, että puuro onnistuisi siitä myös?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja kiitos kommentistasi! ♥ Olen käyttänyt marjapuuroihin, mut en ole vielä ehtinyt tekemään tavallista puuroa, mutta varmasti onnistuu! ♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...