keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Gluteeniton Omenapiirakka




Ohje


 150 g voita
1 ½ dl sokeria
1 muna   
3 ½ dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
1 ½ tl leivinjauhetta
2 dl kermamaitoa

Pinnalle
4 kpl isoja omenia kuorittuna, lohkoina tai viipaleina
Kanelia ja sokeria


Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää voi-sokerivaahtoon kananmuna hyvin vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää taikinaan ja lopuksi kerma-maito.
Kaada taikina voideltuun piiirasvuokaan.
Laita taikinan pinnalle omenalohkot auringonsäteiden muotoon.
Ripottele omenalohkojen päälle kanelia, sokeria ja halutessasi vaniljasokeria. 
Paista piirakka 200 asteessa 30-45 min. riipuen uunista.  
Tarjoa esim. vaniljakastikkeen, kinuskikastikkeen tai jäätelön kera.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...