Sain Vuohelan herkun Farina tuotteita testattavaksi ja tällä kertaa testiin meni niin lasten kuin aikuistenkin suosikki eli Mansikkapuuro jonka tein Farinan karkeaan riisijauhoihin! ♥
Ohje
4 dl mansikkasurvosta
2 dl vettä
½ dl sokeria
½ dl farinan karkeaa riisijauhoa
1 dl mansikkasurvosta
Kiehauta mansikkasurvos, vesi ja sokeri.
Lisää vähitellen koko ajan vatkaten riisijauho.
Hauduta puuroa 20 minuuttia välillä sekoittaen.
Lisää lopuksi 1 dl mansikkasurvosta valmiin puuron joukkoon ja anna puuron jäähtyä.
Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi ja tarjoile esim. kylmän maidon kanssa.
Tämä puuro on niin herkullista että siitä tykkäävät niin aikuiset kuin lapsetkin! ♥
Vispipuuro on niin hyvää, että nyt on kyllä pakko ostaa ja kokeilla! :)
VastaaPoistaKiitti kommentistasi Marru! ♥ Farinan riisijauhot ovat ihan parhaita ja ne vastaa tavallisia (mannaryynejä) kaikilta osin! :)
Poista