lauantai 8. marraskuuta 2014

Gluteenittomat Pikaviinerit





Schärin Millefoglie lehtitaikina testissä.


 Paketissa on 250 g lehtitaikinaa joka on kääritty paperin kanssa rullalle.
 Jos mieli tekee viinereitä eikä ole aikaa tehdä pitkän kaavan mukaan oikeata viineritaikinaa, niin tässä teille vaihtoehto! ♥
Lehteviä viinereitä tästä ei saa kuten oikeasta viineritaikinasta, mutta ihan hyvän makuisia. 



Kuvissa näette mitä kaikkea käytin viinereiden valmistuksessa.


Annoin taikinan sulaa huoneen lämmössä ohjeen mukaan. 
Taikina oli hieman kuivahkoa niin en alkanut kikkailemaan sen kanssa, vaan tein neliöitä viinereitä.
Vaniljakiisselin tein Ekströmsin vaniljakastike aines pussista.


Ohje: 


Vaniljakiisseli

1 ½ dl laktoositonta maitojuomaa
1 pussi ekströmsin vaniljakastikejauhetta

Sekoita ainekset hyvin ja laita jääkaappiin noin 10 minuutiksi tekeytymään. 

Levitä taikina leivinalustalle tai leivinpaperin päälle ja leikkaa siitä 8 kertaa 8 cm neliöitä 9 kpl.
Laita päälle paksua vaniljakiisseliä ja vadelma tai mansikka marmelaadia.
Nosta viinerit leivinpaperoidulle pellille ja paista 225 °C noin 10-12 min.  
Koristele halutessasi tomusokeri kuorruutteella tai sihtaa päälle tomusokeria. 




  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...