lauantai 14. helmikuuta 2015

Gluteeniton Hirssihiutalepuuro





Hirssihiutale puuro (yhdelle)

3 dl maitoa tai vettä
3/4 dl risentan hirssihiutaleita
1/4 tl suolaa

Kiehauta neste ja lisää risentan hirssihiutaleet vähitelllen koko ajan hyvin sekoittaen.
Kun puuro kiehahtaa pienennä lämpöä ja anna hautua miedolla lämmöllä 10 min. välillä sekoittaen.
Nauti marjojen, marjakeittojen tai voisilmän kera. 






Risenta Hirssihiutale on herkullista leivissä ja esimerkiksi hirssipuurona.
Hirssissä on runsaasti B-vitamiinia.
Sopii hyvin kasvisruokavalion osaksi.
Hirssihiutale on myös gluteenitonta.








4 kommenttia:

  1. Hei
    Etsin hirssihiutalepuuron ohjetta ja löysin sivusi ja ohjeen. Kokeilen huomenna, mutta koska olen jättämässä maitotuotteet pois, kokeilen tehdä sen mantelimaidosta. Kiinnostuin sivuistasi ja aion tutustua ohjeisiin ajan kanssa. Kiva löytö kun uudistan ruokavaliotani ja haluan syödä gluteenittomia ruokia. Täältä löydän ohjeita, jotka helpottavat uuden opettelua :) Hyvää juhannusta t. "löytäjä"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! ♥ Mukavaa että olet löytänyt blogi sivustoni ja ohjeenkin samalla. :) Mantelimaitoon tai riisimaitoon onnistuu myös ja jos ei halua kumpaakaan käyttää niin puuron voi tehdä myös veteen. Tervetuloa seuramaan blogiani joka on täynnä pelkkiä gluteenittomia ohjeita. ♥ Oikein ihanaa juhannusta myös sinulle! ♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...