torstai 3. maaliskuuta 2016

Kotileipuri sairastaa

Tiedoitusluontoista asiaa!

Olen ollut flunssan kourissa kohta kolme viikkoa ja loppua ei näy. 
Lukuisat lääkekuuritkaan eivät ole helpotusta tuoneet.
 
 

 


Yhteistyö kumppaneille ja blogini lukijoille tiedoksi etten nyt jaksa tuotekehitellä uusia reseptejä blogiini ja olen siitä tosi pahoillani. 
 
Tämä flunssa on vienyt voimat. 
Toivon kovasti että saisin pian jotain helpotusta tähän ja pääsisin taas leipomaan. 
 
♥ Mukavaa maaliskuuta kaikille! ♥
 
 
  
 
 
 
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Yritä nyt parannella itsesi täysiin ruumiin ja sielun voimiin ja palaa tuotekehittelyihin entistä ehompana! Kyllä me täällä jaksamme odotella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sydäntä lämmittävästä kommentista Piiitra! ♥ Hieno juttu että jaksatte odotella. :) Olisi niin paljon hyviä ideoita, mutta ei nyt jaksa niitä testailla joten lepään ja odotan parantumista. :)

   Poista
 2. Paranemista sinne!! <3 Tänä keväänä on ollut niin sitkeitä tauteja liikkeellä. Kyllä me täällä odotellaan sun paranemista. :) Onneksi täällä blogissasi on jo nyt paljon vinkkejä mitä kokeilla. Juuri hetki sitten meillä leivottiin pullia ja kyllä ne vaan maistuivat hyvälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! ♥ Tämän talven sitkeä flunssa vei minut sairaalahoitoon kahdeksaksi vrk. :) Nyt kotona jo mutta leipominen ym. tekeminen kielletty, jotan nyt lepään ja kerään voimia seuraavan koitokseen. :) Oi tuore pulla saa kuolan valumaan suupielestäni! :D

   Poista
 3. Nyt ei muuta kuin lepoa ja paranemisia. Kyllä nää leipurit jaksa odottaa, että olet taas tolpillasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra sydäntä lämmittävästä kommentista! ♥ Nyt on pakko levätä ja kerätä voimia. :)

   Poista
 4. Ystävälläni sama juttu: ennennäkemättömän pitkä ja ankara flunssa. Kahdesti on käynyt lääkärissä. Yskii yhä monien viikkojen jälkeen, ja voimat poissa. :( Voimia sulle, ja lepo vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi lämminhenkisestä kommentistasi! ♥ Nyt on flunssat tosi rajuja ja niiden kanssa tääytyy olla todella varovainen! :) Nyt lepään ja kerään voimia! :)

   Poista
 5. Voimia ja paranemisia. Olen sun blogissa luullakseni eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin. (kun jaksat)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sydäntä lämmittävästä kommentista! ♥ Kunhan tämä tauti helpottaa sen verran että jaksan koneella olla hiukan pidemmän aikaa tulen oikein mielelläni vierailulle blogiisi ja kiitos kun ryhdyit lukijaksi! ♥ Joskus vuosia sitten seurasin paljonkin blogeja, mutta nyt en ole enää ehtinyt kun tuotekehittely ja bloggaaminen vie ajan aika tarkkaan. :) Mukavaa viikonloppua ja tavataan sitten siellä Aurinkoisella kujalla! ♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...