250 g rahkaa
2 dl kuohu tai vispikermaa
1 dl mansikoita
1 dl mustikoita
2 dl kuohu tai vispikermaa
1 dl mansikoita
1 dl mustikoita
tai 2 dl tuoreita mansikoita, vadelmia, mustikoita, viinimarjoja, lakkoja, hedelmiä ym.
sokeria maun mukaanvaniljasokeria maun mukaan
Vatkaa kerma vaahdoksi sokerin ja vaniljasokerin kanssa.
Lisää rahka ja marjat.
Sekoita ja anna makuuntua sen jääkaapissa vähintään tunnin verran.
Laita rahka kauniisti esille tai tarjoile annos maljoista.
Koristele annokset esim. marjoilla.
Mä olen todennut, että turkkilaisesta/kreikkalaisesta jogurtista saa myös hyvää "rahkaa". Meillä kun tuppaa tuota Eridanousta usein olemaan pönttö poikineen, niin siitä saa helposti tehtyä herkkua. :)
VastaaPoistaKiitos kommentistasi ja vinkistä Kahlaaja! ♥ Mä olen kreikkalaiseen tai turkkilaiseen jogurtiin sekoittanut marjoja tai hedelmäsosetta ja sillä tavalla syönyt sitä joskus, mutta toi "rahka" siihen tehtynä oli mulle uusi asia. :)
Poista