Marinadi:
4rkl soijakastiketta
2 rkl chili-tomaattiketsuppia
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl ruskeaa sokeria
2 rkl hoisin-kastiketta
Leikkaa porsaanfileestä hiukan vinottain 2 cm:n paksuisia viipaleita, nuiji kevyesti nyrkillä ja pane matlaan vuokaan.
Sekoita marinadin ainekset ja kaada pihveille.
Pyöräytä phvit marinadissa, peitä kelmulla ja jätä maustumaan.
Anna marinoitua vähintään tunti.
Lado pihvit litteään halsteriin vieri viereen ja grillaa ritilällä, kohtalaisella hehkulla 5-6/puoli.
Voitele pihvien pinnat marinadilla aina kun käännät halsterin.
täytyy kokeilla nyt loman aikana. ja se halsteri on oikeesti käytävä ostanassa... :)
VastaaPoistaVHOL
Kiitti käynnistäsi! :) Voihan hemmetin lemmetti kun en ehtinyt sitä grilliä käymään keltsusta, mut halsteri mulla onneksi on. :) Nyt eikun kipin kapin halsteri ostoksille... :)
VastaaPoistaMillaista on hoisin-kastike? Minkä merkkistä oot käyttänyt?
VastaaPoistaKäytän tätä BD Hoi Sin kastike. :) Soijapohjainen, mm. valkosipulilla ja chilillä maustettu kastike. Laktoositon. Gluteeniton. Käyttö: Lihan marinointiin ja grillaukseen, vokkikastikkeeksi kanalle ja ankalle. Sopii myös dippikastikkeeksi kasviksille ja kevätkääröille. Erittäin hyvä marinaadi ja pöytämaustekastike. :)
Poista