3 munaa
1,5 dl sokeria
2,5 dl gluteenitonta fin mixin hienoa jauhosesta
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
1 rkl sitruunanmehua
1 sitruunankuori
1 dl margariinia
Pinnalle
tomusokeria
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi jauhot vaahtoon kevyesti käännellen.
1,5 dl sokeria
2,5 dl gluteenitonta fin mixin hienoa jauhosesta
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
1 rkl sitruunanmehua
1 sitruunankuori
1 dl margariinia
Pinnalle
tomusokeria
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi jauhot vaahtoon kevyesti käännellen.
Pese sitruuna
huolellisesti ja raasta siitä kuori.
Lisää lopuksi taikinaan keskenään
sekoitettu sitruunanmehu, -kuori ja sulatettu margariini.
Voitele ja
jauhota pienet muffinivuoat ja täytä 2/3 taikinalla.
Paista kakut 175
asteessa 15-17 minuuttia.
Jäähdytä leivonnaisia hetken aikaa vuoissaan
ja nosta jäähtymään.
Sirottele pinnalle tomusokeria.
Mun
ystäväni oli muokannut tätä ohjetta, eli laittanut vaniljasokeria 1/2
tl sijaan 1tl ja korvannut sitruunan raastetun kuoren appelsiinin
kuorella.
Todella maukkaita oli kuulema tulleet!
Todella maukkaita oli kuulema tulleet!
Kiitos vinkistä rakas
ystäväni!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti