Ohje oli pirkka.fi sivuilla jota muokkasin hiukan, eli jätin herneenpalot pois ja seuravan kerran jätän myös perunat pois. :)
5 annosta
n. 300 g uusia perunoita
n. 200 g porkkanoita
300 g kukkakaalia
2 nippusipulia varsineen
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
100 g herneenpalkoja
6 dl kevytmaitoa
2 rkl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1/2 dl vettä
3/4 tl suolaa
mustapippuria
2 pkt (à n. 200 g) savustettua kirjolohifileepalaa
tilliä hienonnettuna
Pese perunat ja porkkanat kuorettomiksi ja paloittele.
Irrota pestyn kukkakaalin kukinnot ja paloittele varsi.
Hienonna sipulit varsineen.
Keitä perunoita ja porkkanoita kasvisliemessä noin 10 minuuttia.
Lisää kukkakaalit, puolitetut herneenpalot ja sipulit.
Jatka kypsennystä 5-10 minuuttia.
Kaada maito kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
Sekoita jauhot tilkkaan vettä ja kaada ohuena nauhana keittoon.
Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla.
Poista kirjolohesta nahka, paloittele kala ja lisää keittoon.
Kuumenna.
Hienonna lopuksi keiton pinnalle runsaasti tilliä.
n. 300 g uusia perunoita
n. 200 g porkkanoita
300 g kukkakaalia
2 nippusipulia varsineen
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
100 g herneenpalkoja
6 dl kevytmaitoa
2 rkl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1/2 dl vettä
3/4 tl suolaa
mustapippuria
2 pkt (à n. 200 g) savustettua kirjolohifileepalaa
tilliä hienonnettuna
Pese perunat ja porkkanat kuorettomiksi ja paloittele.
Irrota pestyn kukkakaalin kukinnot ja paloittele varsi.
Hienonna sipulit varsineen.
Keitä perunoita ja porkkanoita kasvisliemessä noin 10 minuuttia.
Lisää kukkakaalit, puolitetut herneenpalot ja sipulit.
Jatka kypsennystä 5-10 minuuttia.
Kaada maito kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
Sekoita jauhot tilkkaan vettä ja kaada ohuena nauhana keittoon.
Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla.
Poista kirjolohesta nahka, paloittele kala ja lisää keittoon.
Kuumenna.
Hienonna lopuksi keiton pinnalle runsaasti tilliä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti