8 annosta
Dansukkerin sivuilta otettu ohje!
Ainekset
200 g manteleita tai mantelijauhetta
4 kananmunaa
2 dl ruokokidesokeria
1 rkl raastettua sitruunankuorta
1 tl hienonnettua rosmariinia
1 tl vaniljasokeria
Vuokaan
margariinia
ruokokidesokeria
Koristeluun
tomusokeria
raastettua sitruunankuorta
Voitele 20 x 30 cm kokoinen uunivuoka.
Ripottele vuokaan ruokokidesokeria, niin saat kakkuun rapean pinnan.
Kalttaa, kuori ja jauha mantelit.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää muut ainekset.
Kaada taikina vuokaan.
Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Anna jäähtyä hetki ja kumoa kakku, anna jäähtyä.
Leikkaa kakku ruuduiksi.
Sirottele päälle tomusokeria ja ripottele pinnalle raastettua sitruunankuorta.
Vinkki!
Voit valmistaa kakun jo edellisenä päivänä.
Säilytä jääkaapissa.
Dansukkerin sivuilta otettu ohje!
Ainekset
200 g manteleita tai mantelijauhetta
4 kananmunaa
2 dl ruokokidesokeria
1 rkl raastettua sitruunankuorta
1 tl hienonnettua rosmariinia
1 tl vaniljasokeria
Vuokaan
margariinia
ruokokidesokeria
Koristeluun
tomusokeria
raastettua sitruunankuorta
Voitele 20 x 30 cm kokoinen uunivuoka.
Ripottele vuokaan ruokokidesokeria, niin saat kakkuun rapean pinnan.
Kalttaa, kuori ja jauha mantelit.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää muut ainekset.
Kaada taikina vuokaan.
Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Anna jäähtyä hetki ja kumoa kakku, anna jäähtyä.
Leikkaa kakku ruuduiksi.
Sirottele päälle tomusokeria ja ripottele pinnalle raastettua sitruunankuorta.
Vinkki!
Voit valmistaa kakun jo edellisenä päivänä.
Säilytä jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti