Moilas Gluten-Freen riisipiirakoista saa tuunattua todella näyttäviä ja herkullisia tarjottavia! ;)
Moilas Oy ja Ruoka.fi haastoivat bloggaajat tutustumaan gluteenittomiin riisipiirakoihin ja valmistamaan piirakkaherkun.
Pörden keittiö otti osaa kilpailuun kahdella tuunatulla piirakka eli suolaisella ja makealla joiden nimet ovat Kylmäsavuviettelys ja Kesäpäivän unelma.
Äänestä 9.6.2016 mennessä klikkaamalla Tätä linkkiä
Alapuolella on kuvankaappaus kilpailuun laittamistani tuunatuista piirakoista.
Kylmäsavuviettelys.
Kylmäsavuviettelys
Ohje:
Moilas Gluten-Freen piirakoita 5 kpl
Sulata leivinpaperoidulla pellillä piirakoita huoneenlämmössä noin. 30 min.
Paista 225 asteisessa uunin lämmössä 7 min.
Voiteluun:
voita
tilkka vettä
hyppysellinen suolaa
Sulata leivinpaperoidulla pellillä piirakoita huoneenlämmössä noin. 30 min.
Paista 225 asteisessa uunin lämmössä 7 min.
Voiteluun:
voita
tilkka vettä
hyppysellinen suolaa
Tonnikalatäyte:
200 g tonnikalapaloja öljyssä
200g koskenlaskija sulatejuustoa
Piirakoiden päälle:
noin. 100 g kulmäsavupaistia
tuoretta kurkkua
tuoretta lehti persiljaa
Kaada tonnikalapaloista ylimääräinen öljy pois ja sekoita tonnikalat sulatejuuston joukkoon esim. haarukalla niin että tahnasta tulee tasaista.
Pursota tahna jäähtyneiden piirakoiden päälle.
Tee kylmäsavupaistista ruusukkeita tahnan päälle ja koristele lopuksi tuoreella kurkulla ja persiljalla.
Kesäpäivän unelma.
Kesäpäivän unelma.
2 kpl paistettuja Moilas Gluten-Freen riisipiirakoita
noin. 10-15 g laktoositonta leipäjuustoa
lakkahilloa
juoksevaa hunajaa
Laita jäähtynyt voideltu piirakka tomusokeroidulle lautasella.
Murustele juustoleipä riisipiirakan päälle.
Annostele lakkahilloa piirakan viereen.
Viimeistele piirakka juoksevalla hunalla ja koristele halutessasi esim. viinrypäle kukkasilla.
Jos haluat syödä piirakan lämpöisenä lämmitä se esim. mikrossa kunnes juustoleipä sulaa ja tarjoile se lakkahillon kera.
Kylmäsavuviettelys.
Kesäpäivän unelma.
Kylmäsavuviettelys.
Kesäpäivän unelma.
Kylmäsavuviettelys
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti