Gluteenittomien korppujen teko on todella helppoa, jos olet jo leiponut pullaa valmiiksi esim.pakkaseen.
Leivoin joulun alla pullaa tällä ohjeellani pullataikina.
Tein pullataikinasta myös kanelisokeri kierteitä paperisiin muffinivuokiin.
Kun
kanelisokeri kierteitä oli vielä pakkasessa niin otin hetkeksi huoneen
lämpöön kierteet ja poistin ensin paperiset muffinivuuat ympäriltä pois.
Sen jälkeen halkaisin kierteet kahtia, laitoin uunipellille leikattu pinta ylöspäin ja uuniin, jossa oli 175 astetta lämmintä.
Annoin
olla niin pitkään kunnes niihin tuli kaunis kullanruskea väri pintaan
ja pienensin uunin lämpötilaa 150 asteeseen ja pidin vielä niitä niin
kauan kunnes niistä tuli rapeita korppuja.
Vinkki:
Jos
haluat saada vielä enempi kanelisokerin makua pintaan niin kostuta
halkaistujen korppujen pinta vedellä ja sen jälkeen pyöräytä
kanelisokeri seoksessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti