50g tuoretta hiivaa
2 rkl rypsiöljyä
Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva, suola, sokeri, jauhoseos sekä öljy.
Alusta tasaiseksi.
Jaa taikina 8 keoksi leivinpaperin päälle.
Taputtele jauhotetuin käsin mataliksi leipäsiksi.
Anna kohota kaksinkertaisiksi.
Kuumenna uuni 250 °C:een.
Kuumenna uunipeltiä uunissa 2 min, vedä kohonneet leipäset leivinpapereineen kuumalle pellille ja paista uunin keskitasossa 5-8 min.
Pitaleipä täytetty Pulled Pork lihalla eli nyhtöpossulla.
2 rkl rypsiöljyä
Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva, suola, sokeri, jauhoseos sekä öljy.
Alusta tasaiseksi.
Jaa taikina 8 keoksi leivinpaperin päälle.
Taputtele jauhotetuin käsin mataliksi leipäsiksi.
Anna kohota kaksinkertaisiksi.
Kuumenna uuni 250 °C:een.
Kuumenna uunipeltiä uunissa 2 min, vedä kohonneet leipäset leivinpapereineen kuumalle pellille ja paista uunin keskitasossa 5-8 min.
Pitaleipä täytetty Pulled Pork lihalla eli nyhtöpossulla.
Ihanaa, kun fb:n kautta löysin tämän blogisi! Aika ajoin tarvii meilläkin leipoa jotakin gluteenitonta. Blogisi on siis minulle oikea löytö. Kiitos siitä! Klikkasin itseni heti lukijaksesi.
VastaaPoistaKiitos Krisse niin ihanasta kommentistasi! ♥ Tervetuloa lukijakseni! ♥ Blogia pidän siksi koska haluan että muutkin keliaakikot saavat nauttia mun herkuista! ♥
Poistahih hii, tätä kera pulled porkin teen viikonloppuna, kiitos vinkistä <3
PoistaOle hyvä Maarit! ♥ Oi mä jo kuola valuen ajattelen miten hyvää se on! ;)
PoistaSäilyykö taikina hyvin pakkasessa? Kohotetaanko se ennen vai jälkeen pakastamista? Kiitos!
VastaaPoistaKiitos Emilia kommentistasi! ♡ En ole taikinaa kokeillut pakastaa vaan valmiit paistetut Pitäleivät. :) Mutta voit kokeilla pakastaa taikinan ennen kohottamista ja pakastuksen jälkeen sitten kohottaa oikein kunnolla huoneenlämmössä tai kuuman vesihöyryn päällä kun taikina on kunnolla sulanut ja olet leiponut sen ensin pitaleiviksi. ;)
Poista