Ohje:
150 g voita
1 ½ dl sokeria
1 muna
3 ½ dl gluteenitonta semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
1 ½ tl leivinjauhetta
2 dl kermamaitoa
Pinnalle:
Aprikoosin, persikanlohkoja tai omenalohkoja/viipaleita
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää voi-sokerivaahtoon kananmuna hyvin vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää taikinaan ja lopuksi kerma-maito.
Kaada taikina voideltuun piiirasvuokaan.
Laita taikinan pinnalle aprikoosinlohkot tai omenalohkot auringonsäteiden muotoon.
Jos käytät omenolohkoja lisää pinnalle esim. kanelia, sokeria ja halutessasi vaniljasokeria.
Paista piirakka 200 asteessa 30-45 min. riippuen uunista.
Kokeiluun kiitos ohjeesta.!
VastaaPoistaKiitos käynnistäsi! ♥ Kannattaa kokeilla, sillä moni on ihastunut tuohon sen hyvän pohja taikinan ansiosta. :)
PoistaVarmasti hyvää, ja oikein nätin näkönen piirakka. Tohtisimpa kokeilla jopa päärynäversiota, tapani mukaan vielä pikkuisen haasteelisempaa :)
VastaaPoistaTuo aurinkokakku on todella hyvää ja tää kokeilemani omppuversiokin! :) Kiitti tuosta päärynä vinkistä, se meneekin omenakauden loputtua kokeiluun! ♥
Poista