maanantai 16. syyskuuta 2013

Gluteeniton Aurinkotorttu




Ohje:


150 g voita
1 ½ dl sokeria
1 muna    
3 ½ dl gluteenitonta semperin fin mixin hienoa jauhoseosta  
1 ½ tl leivinjauhetta
2 dl kermamaitoa


Pinnalle:

Aprikoosin, persikanlohkoja tai omenalohkoja/viipaleita

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää voi-sokerivaahtoon kananmuna hyvin vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää taikinaan ja lopuksi kerma-maito.
Kaada taikina voideltuun piiirasvuokaan.
Laita taikinan pinnalle aprikoosinlohkot tai omenalohkot auringonsäteiden muotoon.
Jos käytät omenolohkoja lisää pinnalle esim. kanelia, sokeria ja halutessasi vaniljasokeria. 

Paista piirakka 200 asteessa 30-45 min. riippuen uunista. 









4 kommenttia:

  1. Kokeiluun kiitos ohjeesta.!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynnistäsi! ♥ Kannattaa kokeilla, sillä moni on ihastunut tuohon sen hyvän pohja taikinan ansiosta. :)

      Poista
  2. Varmasti hyvää, ja oikein nätin näkönen piirakka. Tohtisimpa kokeilla jopa päärynäversiota, tapani mukaan vielä pikkuisen haasteelisempaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo aurinkokakku on todella hyvää ja tää kokeilemani omppuversiokin! :) Kiitti tuosta päärynä vinkistä, se meneekin omenakauden loputtua kokeiluun! ♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...