perjantai 20. syyskuuta 2013

Cobbin salaatti

Ohje otettu Yhteishyvän netti sivuilta, mut kuva on oma! :)

Ainekset

4 annosta

1 paketti (430 g) broilerinleikkeitä
merisuolahiutaleita
rouhittua mustapippuria
1 rkl öljyä

Lisäksi

0,5 jäävuorisalaattia
2 isoa tomaattia
2 avokadoa (tai tuoretta kurkkua)
1 limetin mehua
100 g sinihomejuustoa
1 paketti (140-170 g) pekonia

Kastike

0,5 dl punaviinietikkaa
1 rkl sinappia
1 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
0,8 dl oliiviöljyä

Ohjeet

Ruskista broilerinleikkeet öljyssä.
Hauduta kypsäksi kannen alla.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Kääri leikkeet folioon vetäytymään.
Huuhtele salaatti ja revi se pienemmäksi.
Poista tomaateista kannat ja siemenet.
Kuutioi tai suikaloi tomaatit.
Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra sisus lusikalla.
Pirskota päälle limetinmehua.
Murenna juusto.
Paista pekoni pannussa rapeaksi.
Siirrä talouspaperin päälle.
Viipaloi broilerinleikkeet.
Valmista kastike.
Sekoita etikka, sinappi, hunaja, suola ja pippuri.
Lisää öljy vähitellen koko ajan vatkaten, kunnes kastike on tasaista ja sakeaa.
Nosta laakealle vadille salaattia.
Lisää muut ainekset.
Valuta päälle kastike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...