Ainekset
4 annosta
1 paketti (430 g) broilerinleikkeitä
merisuolahiutaleita
rouhittua mustapippuria
1 rkl öljyä
Lisäksi
0,5 jäävuorisalaattia
2 isoa tomaattia
2 avokadoa (tai tuoretta kurkkua)
1 limetin mehua
100 g sinihomejuustoa
1 paketti (140-170 g) pekonia
Kastike
0,5 dl punaviinietikkaa
1 rkl sinappia
1 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
0,8 dl oliiviöljyä
Ohjeet
Ruskista broilerinleikkeet öljyssä.
Hauduta kypsäksi kannen alla.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Kääri leikkeet folioon vetäytymään.
Huuhtele salaatti ja revi se pienemmäksi.
Poista tomaateista kannat ja siemenet.
Kuutioi tai suikaloi tomaatit.
Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra sisus lusikalla.
Pirskota päälle limetinmehua.
Murenna juusto.
Paista pekoni pannussa rapeaksi.
Siirrä talouspaperin päälle.
Viipaloi broilerinleikkeet.
Valmista kastike.
Sekoita etikka, sinappi, hunaja, suola ja pippuri.
Lisää öljy vähitellen koko ajan vatkaten, kunnes kastike on tasaista ja sakeaa.
Nosta laakealle vadille salaattia.
Lisää muut ainekset.
Valuta päälle kastike.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti